Kunder hos Cosmo som har fået Botox eller filler: Læs deres historier her

Christian Løn – Botox i panden

”Jeg havde længe tænkt, at jeg gerne ville have gjort noget ved rynkerne i panden. Jeg begyndte at se på andre menneskers rynker og mine egne og besluttede mig for, at ”nu var det tid”. Der var blandet reaktioner i min omgangskreds, men tror at mange er meget uoplyst omkring det at få Botox. De mest skeptiske er grundet uvidenhed. Men jeg er glad for det og syntes det er fedt! Det strammede lidt og gjorde en smule ondt. Men forløbet hos Cosmo har været rigtig godt, her er i hvert fald dejlige omgivelser”

Christian Rask – Botox i pande og omkring øjnene

”Jeg ville rigtig gerne forebygge de alderstegn som eventuel måtte komme. Jeg har faktisk en stor nålefobi og har haft den siden barnsben. Men jeg ville alligevel ikke være Botox behandlingen foruden. Det er hele indsatsen værd når man er færdig. Jeg har følt mig meget tryg ved Benjamin og det har slet ikke været så slemt som forventet. Det var en fed oplevelse og ubehaget værd. Benjamin er sød og gjorde mig meget tryg”

Christina Dollerup – Botox i panden og filler i læberne

”Inden behandlingen vidste jeg ikke om Botox var noget jeg havde brug for. Så det har været rigtig vigtigt for mig, at få svar på mine spørgsmål. Det har været et super spændende forløb hvor jeg er blevet taget rigtig godt imod. Det er gået over alt forventning! Jeg har følt mig meget velinformeret så jeg har været meget glad for at være hos Cosmo. Jeg er helt vild glad for resultatet og det gjorde slet ikke ondt. Jeg har været vant til ikke at have en synlig over- eller underlæbe, så det er fedt man pludselig kan se den. Jeg har fået meget positive reaktioner og folk syntes at det ser meget naturligt ud. Hvorfor ikke gøre det når man har muligheden?”

Füsun Eriksen – Botox i panden

”Jeg startede med Botox for ca. 10-12 år siden, fordi jeg havde en bekymringsrynke. Selvom jeg egentlig er en meget varm og glad person, så betragtede folk mig nogen gange som en sur, fordi jeg har haft de her linjer i mit ansigt. Det første folk spurgte mig om var, om jeg havde hovedpine eller om der var noget galt. Nu ser jeg meget blødere ud i mit ansigt og jeg slapper virkelig af. Jeg nægter ikke min alder, men i mit liv er det vigtigt for mig, at jeg ser godt ud. Man kan diskutere meget om det er rigtigt eller forkert, men jeg syntes man skal gøre det, der er rigtigt for en selv. Jeg er rigtig glad for resultaterne. Jeg har prøvet at blive behandlet andre steder før og kender derfor til produktet og behandlingen. Mit forløb med Cosmo har været rigtig godt, meget imødekommende og rare mennesker. Jeg kommer helt sikkert igen og booker allerede tid når vi er færdige her”

Kristine Ryberg – Botox i panden

”Nogle gange kommer det bare bag på en at man er blevet ældre – ”hold da op, ser jeg sådan ud?”. Det er bare ikke altid den opfattelse man har af sig selv. Med små midler kan man se mindre så træt ud. Jeg har det så godt med mit resultat, og jeg syntes det er så smart, at man kan gøre noget ved problemet. Det virker ligesom det skal også gjorde det slet ikke ondt. Jeg så nogle mails fra Cosmo og tænkte først, at jeg egentligt godt kunne tænke mig at høre lidt mere om det, og wupti så gjorde jeg det. Jeg kan sagens forestille mig at jeg kommer ind og får lavet panden igen. Jeg følte mig i trygge hænder hos Cosmo – der er ikke noget at sætte en finger på! De har levet op til det de har lovet”

Rikke Novod – Filler ved bekymringsrynken i panden

”Jeg er egentligt ikke påvirket af, at man ældens rent udseendemæssigt, men jeg har en bekymringsrynke i panden som jeg har været generet af. Jeg er ikke fantastisk i forhold til at blive ældre da jeg også mener at der er noget smukt ved at blive ældre. Men jeg er helt vildt glad for mit resultat, fordi det netop ser så naturligt ud. Jeg var vildt nervøs forud for min behandling, men det gjorde overhovedet ikke ondt. Jeg har fået blod på tanden, også fordi min mand og børn syntes at det er pænt. Jeg er rigtig tilfreds og kan godt mærke at man bliver afhængig af det. Mit indtryk af Cosmo har været så fint, jeg har følt mig taget godt imod og det har været positivt”

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.