FAQ: 5 gængse spørgsmål om karsprængninger

Kommer karsprængningerne tilbage eller fjernes de permanent?

Vi, mennesker, har rigtig mange forskellige kar og vi danner hele tiden løbende nye kar. Når vi behandler dine karsprængninger med laser, så lukker vi disse specifikke kar permanent. Det behandlede kar vil derfor aldrig komme tilbage, men du kan godt danne nye karsprængninger i de nærliggende områder. I hvor høj grad man udvikler nye karsprængninger, er meget individuelt.

Faktorer såsom vind og vejr, alder, graviditet, hormonelle forandringer, solskadet hud eller overvægt, vil bl.a. have en stor indvirkning på udvikling af karsprængninger. Vi har alle forskellige steder, hvor vi er mere eller mindre udsatte for karsprængninger og har oftest alle et “blødt punkt”. Ikke desto mindre, oplever vi at størstedelen opnår rigtig flotte og permanente resultater.

Du skal dog være opmærksom, hvis du bl.a. lider af en hudsygdom såsom Rosacea. I sådan et tilfælde vil karsprængninger og rødme kunne holdes nede ved hjælp af laser, men aldrig kunne fjernes fuldstændigt.

Hvordan fjerner jeg karsprængninger, hvis jeg har en hudsygdom som rosacea?

Rosacea er en almindelig hudsygdom, hvor der er tale om en kronisk betændelsesreaktion omkring kar og talgkirtler i huden. Hvis man lider af rosacea kan en konsekvens af sygdommen blandt andet være, at man får rødme og karsprængninger. Laserbehandlinger kan holde karsprængningerne og rødmen nede, men hvis sygdommen er aktiv, så er sandsynligheden for at karsprængninger og rødme kommer tilbage, stor. Det er ikke til at forudsige, hvornår dette sker og i hvilket omfang, da det handler om, hvor aggressiv sygdommen er for den enkelte. Hvis du har rosacea, skal du derfor se laseren som en metode til at holde symptomer som karsprængninger og rødme i dvale. Derfor kræver det oftest 3 behandlinger et par gange om året.

Hvorfor lyder jeres tilbud på 3 behandlinger af karsprængninger og ikke kun 1 behandling?

For at besvare dette spørgsmål, kræver det lidt baggrundsviden om hvordan behandlingen fungerer. Det forholder sig nemlig sådan, at lyset fra laseren opsuges af farven i dine kar, som får blodet til at størkne og karet til at klistre sammen og lukke sig til. Nogle kar kan åbne sig en smule og få ny næring gennem blodet, så derfor anbefaler vi normalt 3 behandlinger for at sikre, at dine kar lukkes fuldstændigt.

Hvis man har en tendens til at have store områder af karsprængninger, anbefaler vi normalt 5 behandlinger, men det er meget individuelt. Vi oplever i meget sjældne tilfælde, at der vil være kar som simpelthen ikke lukker sig til, men dette er ikke en normal tendens.

Kan man få udgifterne til behandling af karsprængninger dækket af sygesikringen gennem henvisning fra egen læge?

Det er ikke normalt, at man kan få dækket behandling af almindelige karsprængninger på sygesikringen. Vi ser færre og færre personer, som kan få tilskud eller få betaling fra det offentlige, men der er altid undtagelser. Det kan blandt andet være, hvis der er en sygdom eller lidelse bag karsprængninger, således er sandsynligheden lidt større.

Vi anbefaler naturligvis at man forsøger at tage kontakt til egen læge med henblik på en henvisning til en speciallæge – for man ved jo aldrig. Får du afslag, er du naturligvis altid velkommen til at få behandlet dine karsprængninger hos Cosmo.

Jeg har set samme behandling af karsprængninger til en lavere pris et andet sted, men vil egentlig gerne behandles hos jer. Hvad gør jeg?

Vi har fået henvendelser fra kunder, som spørger hvad de skal gøre, hvis de kan finde behandlingen billigere et andet sted. Hos Cosmo kan vi tilbyde de bedste priser i markedet uden at gå på kompromis med vores høje kvalitet, integritet og faglighed.

Hvis du mod forventning kan dokumentere en lavere pris på laserbehandling af kar på Sjælland, giver vi dig differencen retur. Prisgarantien gælder maksimum 30 dage efter behandlingen er udført. Husk at vores nuværende kampagnepriser er for 3 behandlinger og ikke 1, som mange andre reklamerer med.

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål eller vil du bare gerne i gang nu?

Så vil jeg anbefale dig, at booke en gratis konsultation hos en af vores dygtige sygeplejesker. De vil ikke kun kunne besvare de sidste af dine spørgsmål, men de vil også kunne fortælle mere, om dine muligheder for et rigtig pænt resultat, som passer perfekt til netop dig.

Sarah Crone
Direktør

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.