Over halvdelen af befolkningen døjer med karsprængninger

Karsprængninger påvirker nogle (rigtig) meget – og mere end du måske tror!

Det lyder ret dybt..


…og det kan overraske mange mennesker! Men faktum er, at karsprængninger – som rammer over halvdelen af den voksne befolkning – kan have en ret negativ påvirkning på mange menneskers hverdag.


Og det ved jeg – om nogen.

De “uskyldige” mørke forgreninger

For i forbindelse med mit arbejde er jeg stødt på en del kvinder og mænd, som får fjernet karsprængninger. Det jeg er nået frem til, er at, så naturlige og ufarlige, som karsprængninger nu engang er, så er de alligevel – hos en del mennesker – et kæmpe tabu. Og mange gør alt for at skjule dem, så godt de kan.

Dette ønsker jeg at gøre op med! Og derfor skal du i dag møde en af mine kunder, som deler sin historie omkring de generende karsprængninger.

“Unge kvinder har da ikke karsprængninger”

Lisa er 25 år, og har et job, hun holder meget af, dyrker en del sport og lever generelt en sund livsstil.

Hun har en forholdsvis stor karprængning på dit inderlår, som hun er forfærdeligt ked af. Desværre. For i virkeligheden er hun flov over, at hun er så generet af dens tilstedeværelse. Og ville ønske hun kunne lære at leve uforstyrret af den.

Men hun kan alligevel ikke lade være med at være ked af den. For hun forbinder karsprængninger med noget, der rammer kvinder i 50-60 års alderen. Ikke en ung kvinde i tyverne.

For som hun siger; “Når jeg kigger på andre jævnaldrende kvinders ben, så synes jeg, de alle har så fine ben og jeg tænker, at jeg er den eneste, der har dem… Det er først efter, at jeg er begyndt at tale med mine veninder om det, at jeg er blevet bevidst omkring, at rigtigt mange andre kvinder også har dem.”

“Føler mig ikke feminin”

Lisa fortæller, at hun godt kan tage på stranden osv, men at karsprængningerne generelt påvirker hendes kvindelighed. Hun synes ikke, der er noget mere feminint end flotte, sommerbrune og velplejede ben.

Hun deler også med mig, at hun frygter karsprængningerne forværres;

“Både jeg om min søster har arvet tendensen til karsprængninger fra min mor. Og hendes er blevet meget større med årene, så det er også en af årsagene til, at jeg har valgt at gøre noget ved dem nu.”

Min garderobe bærer præg af karsprængningerne

Karsprængningerne har også påvirket hendes dagligdag i form af hendes tøjvalg. Hun fortæller, at hun for tiden er taknemmelig for, at lange kjoler er på mode – “så slipper jeg for at dække dem med concealer.”

“Selvom det egentligt er en lille bitte ting, og ikke ødelægger hele min hverdag, er det stadigvæk noget, der påvirker min hverdag. Især nu her hvor det er sommer, og jeg har bare ben.”

”Vi har jo allesammen noget”

Lisa synes, det er vigtigt folk ikke dømmes, hvis de ønsker at få udført behandlinger, der gør dem gladere. For som hun siger, så “har vi jo allesammen noget.”

Karsprængninger KAN afhjælpes

Hvis du har karsprængninger, og som Lisa også er ked af dem, så skal du vide, at der findes en løsning. Karsprængninger kan nemlig reduceres eller fjernes helt med effektiv laserbehandling.

Det kræver typisk 3-6 behandlinger al afhængigt af område og størrelse. På ben kræver det som regel flere gange end på andre steder af kroppen.

Book en gratis konsultation


Overvejer du at få fjernet karsprængninger, så book en gratis konsultation hos Cosmo og snak med en kosmetisk sygeplejerske omkring, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig af med dine karsprængninger.


Husk at konsultationen altid er gratis og helt uforpligtende.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.