De mest stillede spørgsmål om karsprængninger og pigmentforandringer

Jo mere du ved, jo bedre beslutninger kan du tage


Hos Cosmo udfører vi dagligt en hel del laserbehandlinger.

Det allervigtigste, inden du beslutter dig for at starte dit behandlingsforløb hos Cosmo, er selvfølgelig, at du føler dig tryg omkring dine behandlinger. Derfor betyder det meget for os, at du føler dig så velinformeret omkring den pågældende behandling, som muligt.

Det er bl.a. én af årsagerne til, at vi ALTID tilbyder gratis konsultation hos Cosmo.

Cosmo-kundens mest stillede spørgsmål

Jeg bliver ofte stillet mange af de samme spørgsmål til konsultationerne, og jeg har også snakket med mine kollegaer omkring de spørgsmål, de bliver stillet af deres kunder. Det har resulteret i en samling af de mest gængse spørgsmål, vores kunder stiller os.

Læs videre, og bliv klædt godt på inden du påbegynder dit behandlingsforløb hos Cosmo.

#1 Er der noget, jeg ikke må i forbindelse med min pigment-behandling?

Forud for din behandling, må det behandlende område ikke have været udsat for sol i minimum 4 uger. (ingen selvbruner 2 uger forinden). Desuden må huden på behandlingsstedet ikke have nogen infektioner, sår eller irritation.


Det er vigtigt, at du hele året rundt sørger for ikke at få for meget sol, og altid husker at smøre din hud ind i en solcreme, der beskytter mod både UVA og UVB filter.


#2 Er der garanti for at mine karsprængninger ikke kommer igen?


Når vi behandler karsprængninger med laser, så fungerer det således, at laserens lys og varme ledes ned til det åbne kar og lukker det. Dette er permanent og når først et kar er lukket, åbner det sig ikke igen.Dog er der en sandsynlighed for, at der KAN dannes nye karsprængninger i samme område, hvis man ikke ændrer livsstil eller generelt er genetisk udsat for dem. Denne risiko kan minimeres ved at undgå de typiske årsager, der er for dannelsen deraf.


#3 Hvorfor må jeg ikke få sol?

Solen er din ultimative fjende, i forbindelse med de fleste laserbehandlinger. Årsagen er, at solen danner pigment i din hud, som faktisk kan medføre forbrændninger. Jo lysere din hud generelt er, jo bedre resultat vil du derfor opnå. Derfor er det vigtigt, at du har været solfri i 4 uger forinden dine laserbehandlinger.

karsprængninger

#4 Gør tatoveringsfjernelse meget ondt?


Under behandlingen kan du godt føle lidt ubehag, som føles som små smæld mod din hud. Vi lokalbedøver tatoveringsområdet, inden behandlingen, og derfor er tatoveringsfjernelse ikke en smertefuld behandling.


#5 Hvornår skal jeg vælge 3-i-1 hudforyngelse?

Engang imellem møder jeg kunder, som har karsprængninger eller pigmentforandringer, og er i tvivl, om en 3-i-1 hudforyngelses-behandlingen er noget for dem.


3-i-1 hudforyngelse er for dig, hvis du har en ujævn hudtone i form a pigmentering og/eller karsprængninger, slap hud samt ønsker at udglatte fine linjer og rynker. Som en guide kan jeg fortælle, at behandlingen typisk er rettet mod kvinder over 40-års alderen. Behandlingen kan kun udføres på hudtone 1 og 2 pga. pigmentfølsomheden i laseren.


Book en gratis konsultation

Book en gratis og helt uforpligtende konsultation i en (eller flere) af de ovenstående behandlinger, så finder vi sammen frem til dit personlige behandlingsforløb. Konsultationen varer ca. 20 minutter og bliver udført af en kosmetisk sygeplejerske.

Hav en dejlig mandag.

De bedste hilsener,


Kamilla
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.