Test dig selv: Har du et problem med karsprængninger?

Måske har du et problem!

Et problem, som lige nu er godt gemt væk i lange bukser. Eller et problem, som vokser sig større og større, når den iskolde vind blæser dig i ansigtet, når du i disse dage stikker næsen udenfor døren.

Problemet jeg snakker om er karsprængninger.

Røde, blå eller lilla sammenfiltrede grupper af mindre blodkar, som lige under hudoverfladen. Karsprængninger kan være mikroskopiske, og blot ses som rødme omkring eksempelvis kinder og næse. Men de kan også være store, tydelige og tage form som et edderkoppespind, der kravler op af benene.

Kan du nikke genkendende til dette?

Så er du langt fra den eneste, for 50% af alle voksne danskere har karsprængninger. Men har du overvejet at få dem fjernet? Tag testen og se om du er klar!

Tag testen – 5 lynhurtige spørgsmål!

#1 – Er dine karsprængninger noget, der irriterer dig?

#2 – Er du sikker på, det er karsprængninger og ikke åreknuder?

#3 – Er du villig til at gennemgå et behandlingsforløb på 2-4 behandlinger, og en gang for alle, blive karsprængningerne kvit?

#4 – Kan du afsætte 20 minutter af din tid til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vores sygeplejerske kigger på dine karsprængninger, og kommer med en faglig og professionel vurdering?

#5 – Kunne du tænke dig en sommer, hvor karsprængninger ikke forhindrer dig i at gå i det sommertøj, du ønsker?

Få en gratis og uforpligtende konsultation!

Kan du svare ja til bare 1 af ovenstående spørgsmål? Så synes jeg, du skal overveje at booke en gratis konsultation så vi fluks kan komme i gang med, at hjælpe dig.Vi har nemlig RIGTIG gode muligheder for at fjerne, eller kraftigt formindske de farverige plamager.

Ligesom mange andre af vores laserbehandlinger kræver karsprængninger, at du har været solfri 4 uger før- og 4 uger efter behandlingen. Så skal du nå at blive klar til sommer, er vinteren det perfekte tidspunkt at starte på.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.