Sådan undgår du karsprængninger - Cosmo Laser

Sådan undgår du karsprængninger

Karsprængninger er MEGET normale…

Faktisk er de så normale, at ca. 50 % af den danske befolkning oplever karsprængninger. Disse opstår primært i ansigtet eller på benene, men kan dukke op på andre steder af kroppen også.

Nogle accepterer dem som en naturlig del af deres udseende, mens mange andre føler sig hæmmet af de mørke forgreninger på deres hud.

Har du tendens til karsprængninger? Så følg nøje med i dag, hvor vi forklarer, hvordan du bedst muligt kan undgå dannelse af nye karsprængninger.

 

5 (simple) tips til at forebygge karsprængninger

#1 Mere bevægelse i hverdagen

Motion og daglig bevægelse er sundt for din krop, sjæl og dit generelle helbred. (Det vidste du sikkert allerede). Daglig bevægelse er også med til at forebygge mod karsprængninger.

Daglig bevægelse og motion er nemlig ikke nødvendigvis det samme. Og hvis du ikke er typen, der lige får løbet 5 km inden arbejde, så sørg for at få noget bevægelse ind i løbet af dagen (især hvis du er stillesiddende på arbejdet).

Undgå at sidde i den samme stilling for længe, hav begge ben solidt plantet på gulvet og smid benene op på bordet engang imellem (hvis din arbejdsplads tillader det).

Ved at gøre dette forbedres din blodgennemstrømning og dermed reduceres risikoen for karsprængninger.

 

#2 Genovervej din beklædning

Dette tip er primært henvendt til kvinder: Undgå højhælede sko og meget stramtsiddende tøj.

Hvis du har det bedst i tætsiddende tøj, så sørg for at variere engang i mellem, og gå efter bukser med elasthan i, især hvis du skal sidde ned i lange perioder.

Hvis du har et arbejde, hvor du står meget op i løbet af en dag, så sørg for at vippe dine fødder, ved at løfte og sænke dine hæle i ca. 30 sekunder, en gang i timen. Og supplér evt. med støttestrømper.


#3 Brug solcreme. Hvér dag!

Det har du sikkert hørt før. Men vi må altså bare erkende, at solcreme ER ekstremt vigtigt – i alle sammenhænge. Også når det gælder forebyggelse af karsprængninger.

Solcreme beskytter nemlig ikke kun mod solens farlige stråler, men giver også huden ro til at restituere. For når din hud er overbelastet, så tærer det på dens resurser og jo mere skadet din hud er, jo lavere er barrieren for at få karsprængninger.

Derfor bør du bruge solcreme hver dag, hele året rundt. Se det nærmere som hudbeskyttelse – og ikke nødvendigvis solbeskyttelse.

 

#4 Spis sundt og varieret

Er du en af dem, som kickstartede januar med målet om at skrue mere op for grønsagerne og ned for sukkeret, så glædes du måske over dette tip.

For netop disse valg minimerer din risiko for at få karsprængninger. Din vægt er nemlig afgørende for i hvilket omfang dine ben, fødder og blodkar belastes.

 

#5 Brug de rigtige produkter

Udover solcreme, kan følgende produkter være med til at reducere risikoen for karsprængninger:


Clinical Super 3 Booster fra Beauté Pacifique

Denne effektive A-vitamincreme går ind og gør din hud mere modstandsdygtig overfor sol og andre skader. Den virker simpelthen ved at gøre din hud fysisk tykkere, hvilket mindsker risikoen for at karrene brister.

Eclipse SPF50+ fra iS Clinical

Vi anbefaler også til enhver tid en solcreme med minimum faktor 30. Det kan f.eks. være iS Clincals solcremer, som udover både at beskytte mod UVA og UVB stråler, også er botaniske, og indeholder plejende og helende ingredienser. Derudover giver de ikke det famøse hvidlige skær efter påførsel.

 

Book en gratis konsultation

Book en gratis konsultation hos os, og få vurderet dine karsprængninger af en af vores kosmetiske sygeplejersker. Sammen kan I lægge en plan for dit eventuelle forløb af karsprængningsfjernelse med laser. Konsultationen er gratis og helt uforpligtende og vil vare ca. 15 minutter.Jeg glæder mig til at se dig!

Ha’ en dejlig dag.

Louise,

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. kunne du tænke dig at få rabat på alle behandlinger (undtaget permanent hårfjerning og Fire & Ice) hele året rundt? Så tilmeld dig MyCosmo og spar 25 % præcis, når det passer dit behov!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.