Karsprængninger kan påvirke nogle, mere end du tror - Cosmo Laser

Karsprængninger kan påvirke nogle, mere end du tror

Har du nogensinde prøvet at være flov…

…over at have dårlig samvittighed?

Fordi du skammer dig over at være utilfreds med noget ved dit udseende.

Du er jo sund og rask!

Og vældigt velfungerende. Og så ser du faktisk også ret godt ud.


Sådan er der en del, der har det. Og jeg har været så heldig og mødtes med to kvinder, som begge i mange år har døjet med karsprængninger på benene.


Hør dem fortælle om, de tanker de gjorde sig, inden de valgte at få dem fjernet.

“Unge kvinder har da ikke karsprængninger”

Den første kvinde, jeg har talt med, er 25-årige Lisa (navnet er ændret). Hun har haft en forholdsvis stor karprængning på sit inderlår, som hun var meget ked af. Ja, hun skamte sig nærmest over den. For “det “passer” jo slet ikke til en kvinde midt i tyverne.

karsprængninger på benene

Følte sig begrænset

Karsprængningerne har påvirket hendes daglige valg af tøj. “Om sommeren gik jeg altid med maxi-kjoler, så var vildt glad for, at de var på mode de sidste par somre! For så var jeg fri for at dække dem til med concealer,” forklarer hun.

“Men jeg skammede mig faktisk lidt over, at det var SÅ stort et problem for mig. For det var jo “bare” en karsprængning. Men selvom det er en lille ting, generede det mig en hel del og jeg er så glad nu, hvor den er væk.”

Ditte’s omgangskreds forstod hende ikke

Ditte (navnet er ændret) er en 53-årig kvinde, som færdes i et miljø, hvor folk er fuldstændigt ligeglade med det overfladiske.

Men Ditte har i mange år haft en stor, mørk karsprængning på sit underben, som hun altid har været ekstremt ked af. Hun turde bare ikke nævne dette overfor sine veninder. De synes, sådan noget er noget værre pjat at gå op i.

Derfor håbede hun i nogle, at hele usikkerheden omkring den dumme karsprængning ville forsvinde. Men det skete aldrig. Tværtimod. Karsprængningen blev bare større og grimmere, og til sidst besluttede hun sig for at få fjernet den.

Hun har dog aldrig fortalt sine veninder dette, for som hun siger; “De ville nok ikke kunne forstå det. Og det er noget jeg gør for mig selv, fordi det generer mig. Ikke andre.”

Book en personlig konsultation


Hvis du har karsprængninger og som Lisa og Ditte også er ked af dem, så skal du vide, at der kan gøres noget ved dem. Book en personlig konsultation og få en snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker omkring, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig af med dine karsprængninger.Husk at konsultationen altid er gratis og helt uforpligtende.

Ha' en dejlig dag.

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.