FAQ: 5 ting du skal vide om behandling af karsprængninger - Cosmo Laser

FAQ: 5 ting du skal vide om behandling af karsprængninger

Kan karsprængninger fjernes og kommer de igen? Disse og mange flere er spørgsmål, som vi ofte bliver stillet af vores kunder i klinikken. Derfor har vi samlet en håndfuld af de oftest stillede spørgsmål angående behandling af karsprængninger. Dem svarer vi på her med den hensigt at efterlade dig lidt klogere på dine muligheder, når det gælder karsprængningsfjernelse.

FAQ: Karsprængningsfjernelse

#1 Kan karsprængninger fjernes?

Det korte svar er: JA! Karsprængninger kan fjernes. Hos Cosmo behandler vi alle former for karsprængninger med effektiv og sikker laserbehandling.

Laserbehandlingen virker ved at, varme og lys fra laseren rammer dine kar, som derved får dem til at lukke sig sammen. De fleste vil kunne opleve en forbedring allerede efter første behandling.

#2 Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Selvom nogle oplever en væsentlig forbedring efter en enkelt behandling, skal du typisk regne med 3-6 behandlinger, for at opnå det optimale resultat. Dette varierer dog fra person til person og fra behandlingsområde på kroppen.


#3 Gør behandlingen ondt?

Behandlingen kan godt føles ubehagelig. Men det afhænger af størrelsen og placeringen på karsprængningen. Men det er bestemt til at holde ud og ubehaget er meget kortvarigt.

Og så er du altid i trygge hænder hos vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, som vil tage sig godt af dig.


#4 Kan alle få udført behandlingen?

Da behandlingen er meget lysfølsom, er det vigtigt, at du har en lys hudtype, og ikke har været i solen i mindst 4 uger inden dine behandlinger.

Det er derfor også en god idé at starte dit forløb her om vinteren.

#5 Kan karsprængningerne komme tilbage?

Nej, det kan de heldigvis ikke. Når først et kar er lukket, så kommer det ikke igen. Det er fysisk umuligt.

Dog kan der godt dannes nye karsprængninger i de nærliggende områder. Dette kan typisk ske, hvis du enten er genetisk eksponeret, eller ikke forsøger at forebygge dem.

Langt de fleste oplever, at de ikke får nye karsprængninger i flere år efter deres behandling er afsluttet.

Hvis du har tendens til at få karsprængninger, så kan du se, hvordan du forebygger dem bedst muligt her.

Book en gratis konsultation

Døjer du med karsprængninger, som du er ked af, så book en gratis konsultation, og få en personlig snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Konsultationen er gratis og helt uforpligtende og vil vare ca. 20 minutter.

Jeg glæder mig til at se dig!

Ha’ en dejlig dag.

Louise,

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.