DJ og model Nicoline Toft har fået denne behandling. Nu er hun klar til sommeren! - Cosmo Laser

DJ og model Nicoline Toft har fået denne behandling. Nu er hun klar til sommeren!

DJ og model Nicoline Toft har fået denne behandling. Nu er hun klar til sommeren!

Hun er model og DJ.

Navnet er Nicoline Toft, og måske kender du hende fra bladene, hvor hun jævnligt kan ses på den røde løber. Men ud over at være en tand smukkere end gennemsnittet, så er Nicoline på de fleste punkter fuldstændig magen til os andre.

F.eks. har hun hår.

Og præcis som mange andre kvinder vil hun gerne have en skarp bikinilinje.

Nicolines historie

Da Nicoline Toft startede med at komme Hos Cosmo Laser til permanent hårfjerning, fortalte hun mig sin historie:

“Jeg var blevet vokset flere gange og det gik HELT galt. Jeg kunne simpelthen ikke tåle det. Det gjorde sindsygt ondt, og resultatet blev ikke særlig godt. Jeg fik røde knopper, indgroede hår og ar. Det var vildt irriterende”.

6 behandlinger senere …

Nicoline startede med at få fjernet hår med vores super effektive laser, der modsat mange andre hårfjerningsmaskiner på markedet, kombinerer både varme og lys.

Hendes hår var mørke, og tog derfor rigtig godt imod laseren. Allerede efter 6 behandlinger havde hun et ret godt resultat. Hvis hårene havde været lidt lysere, eller Nicoline havde været mørk i huden, skulle hun have haft lidt flere behandlinger. Så det varierer meget fra person til person, Nicoline havde dog alle forudsætningerne for et godt resultat.

… Og det fik hun.

Vil du gøre som Nicoline?

Hvis du er interesseret i at få fjernet din uønskede hår permanent, så skal du starte med at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos mig, eller af mine dygtige kollegaer.

Her gennemgår vi behandlingsforløbet, og du får oplysninger om pleje før- og efter din laserbehandling, et prisoverslag, samt mulighed for at stille spørgsmål.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.