Mød Louise, der har fået permanent hårfjerning hos Cosmo - Cosmo Laser

Mød Louise, der har fået permanent hårfjerning

Bag om kunden: Louise, 24 år, studerende.


I sidste uge præsenterede jeg dig for fire kunder, der har valgt permanent hårfjerning. Her mødte du bl.a. Louise, som i mange år har døjet med røde knopper og indgroede hår. Jeg har været så heldig og fået lov til at interviewe hende, for at høre mere omkring hendes forløb med permanent hårfjerning og den betydning, det har haft for hende.


Læs videre og hør hvad hun havde at fortælle.

Hvad fik dig til at vælge at få permanent hårfjerning?

Helt banalt, så var det primært fordi, jeg var træt af hele tiden at skulle barbere mig. Og så døjede jeg virkelig meget med røde knopper og indgroede hår – især ved bikinilinien og under armene.

Hvor langt er du i dit forløb?

Jeg har holdt en lille pause, pga. at det har været sommer og man ikke må behandles, hvis man har været i solen. Men jeg har lige booket min 9. behandling, som jeg skal til meget snart.

Har du bemærket nogen forskel, siden du startede dit forløb?

Ja, helt sikkert! Især ved bikinilinien har det været rigtig godt, fordi mine hår var ret tykke der. Det er virkelig rart, at jeg ikke længere render rundt med irriterende røde knopper og at der er glat. Overordnet set, synes jeg det er rart at gøre noget for mig selv. På den måde er det også ret fedt! Og så klør det ikke efter jeg har barberet mig, og de indgroede hår er der heller ikke mere. Det synes jeg er virkelig, virkelig rart!

Har du fortalt andre, bl.a. din kæreste, at du får behandlingen?

Ja, jeg har både fortalt det til min kæreste og mine nærmeste veninder. Det er ikke fordi jeg på nogen måde har følt mig presset til det, og min kæreste havde slet ikke engang bemærket mine røde knopper og indgroede hår. Det er bare noget, jeg gør for mig selv – også for at føle mig mere tilpas i min egen krop.

Hvad er planen, når du er færdig med dit nuværende forløb?

Jamen faktisk, så synes jeg at permanent hårfjerning har været så godt, at jeg gerne vil fortsætte med det. For jeg kan jo se, at resultaterne har været gode, og derfor vil jeg gerne have udført behandlingen på mine ben i næste omgang. Det har været SÅ rart, at kunne være mere spontan og ikke bekymre sig, når jeg pludseligt bliver inviteret på spa-ophold eller stranden.

Ville du anbefale Permanent Hårfjerning til andre?

100 %!! Og det har jeg allerede gjort. Jeg har fået mine veninder til at overveje det meget stærkt pga. at jeg selv er så begejstret, når jeg taler om permanent hårfjerning.

Book en gratis konsultation

Hvis du også kunne tænke dig at få lavet permanent hårfjerning, så book en gratis og helt uforpligtende konsultation hos mig, eller en af de andre kosmetiske sygeplejersker. Her vil vi få en snak omkring dit behov, og du kan også stille os alle de spørgsmål, du evt. skulle sidde med. Du kan booke din konsultation online her eller ved at ringe ind til os på tlf. 35394400 .

Hav en dejlig dag,

Dbh.

Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.