Bag om kunden: Emin, 36, skolelærer - Cosmo Laser

Bag om kunden: Emin, 36, skolelærer

“Jeg blev træt af at finde på undskyldinger”

I sidste uge blev du klogere på hvordan du skånsomt kan få reduceret uønsket hårvækst med permanent hårfjerning.

Laserbehandlingen hjælper ikke kun kvinder, men også en del mænd med at opnå større livskvalitet i hverdagen.


I dag vil jeg dele et interview med dig med en mandlig kunde, som fortæller om sit forløb med permanent hårfjerning på ryggen.


Bag om kunden: Emin, 36, skolelærer

Nu skal du møde Emin. Han er 36 år, og arbejder til daglig som skolelærer. Emin har fået udført permanent hårfjerning hos Cosmo og jeg har været så heldig og fået en snak med ham omkring hele hans forløb.

Hvad fik dig til at vælge permanent hårfjerning?

“Jamen jeg har altid… altså i alle mine voksenår, haft hårvækst på ryggen. Og det gjorde, at jeg kort sagt følte mig begrænset i min hverdag,” siger Emin og fortsætter…

“Jeg er skolelærer og underviser bl.a. i svømning og idræt. Men kunne aldrig finde på at smide trøjen, selv når jeg underviste i en varm svømmehal.”

permanent hårfjerning smid trøjen i svømmehal

Har du på andre måder følt dig begrænset?

“Ja, det har jeg… Altså udover at dyrke en masse sport, så har det også været sjældent, at jeg er taget på stranden om sommeren med vennerne. Jeg fandt altid på undskyldinger som “jeg har en del ekstra arbejde” eller “jeg er ikke lige på toppen” “, siger han, mens han griner lidt af sig selv.

“De enkelte gange, jeg er blevet lokket med alligevel, har jeg sgu beholdt min t-shirt på. Især hvis der har været venner med af det modsatte køn, da jeg godt ved det sjældent er et hit hos damerne.”

Har du før prøvet, at gøre noget ved det?

“Jeg har tidligere fået det vokset enkelte gange, primært i forbindelse med ferie. Men det bliver hurtigt dyrt i længden, da hårene alligevel hurtigt kommer tilbage.”

Ville du anbefale permanent hårfjerning til andre?

“Jeg har faktisk altid selv fået det anbefalet af min søster, men aldrig taget det seriøst, da jeg lidt har følt det var noget kun kvinder gjorde. Men efter at have prøvet at få det vokset, indså jeg hvor meget frihed det gav mig. Og egentligt også selvtillid,” siger han med alvor i øjnene.

Permanent hårfjerning mænd

“Så ja, jeg kan virkelig anbefale ALLE, der går og føler sig begrænsede i deres hverdag, til at få gjort noget ved det!”

Døjer du også med uønsket hårvækst?

Book en gratis konsultation

Hvis du også har uønsket hårvækst uhensigtsmæssige steder på kroppen eller bare er træt af den daglige barbering, så burde du overveje permanent hårfjerning. Behandlingen har i hvert fald gjort livet en del sjovere for Emin.

Book en gratis konsultation hos os og få en personlig snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Din konsultation vil vare ca. 20 minutter og er naturligvis helt uforpligtende.

Ha’ en dejlig dag,

Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.