Bortgives: Formlen på glatte ben - Cosmo Laser

Bortgives: Formlen på glatte ben

Bortgives: Formlen på glatte ben

Som ikke stikker allerede efter 24 timer.

Eller 24 dage for den sags skyld…

Lyder det for godt til at være sandt?

Så læs videre og hør hvordan Katrine’s kraftige hårvækst begrænsede hende i hverdagen og hvordan permanent hårfjerning har øget hendes livskvalitet.

“Jeg gik altid med nylonstrømper. Også om sommeren”

I dag skal du høre en historie om en kvinde, ved navn Katrine, der har døjet med uønsket hårvækst, inden hun overhovedet var teenager.

“I 7. klasse fik jeg at vide af en af de andre piger i klassen, at grunden til, at jeg ikke havde en kæreste, var at jeg havde behårede ben (og i øvrigt var dårlig til svømning).”

Bange for at andre opdagede det

“I årene efter det var jeg meget opmærksom på min hårvækst, og jeg var skrækslagen ved tanken om at andre skulle opdage, jeg havde kraftige hår på (især) benene. Specielt det modsatte køn. Og jeg fik ondt i maven, hver gang jeg skulle klæde om med de andre i klassen.

Jeg gik altid med nylonstrømper. Også om sommeren. For selvom jeg barberede ben, havde jeg stadig en masse forfærdelige sorte prikker på huden. Prikker ingen af de andre piger i klassen havde.”

SU’en gik til laserhårfjerning

“Da jeg fyldte 18, begyndte jeg på et forløb med laserhårfjerning. Bare et par områder af gangen – eller hvad jeg nu havde råd til.

Det var, hvad meget af mit SU-lån gik til. Lidt fjollet måske, men det var virkelig den største prioritet for mig.

I dag er kropsbehåring ikke noget, der fylder min dagligdag. Overhovedet. Jeg føler mig helt fri, og faktisk lidt som en anden person. For nogle gange glemmer jeg faktisk, at det engang var helt anderledes.”

Det er ikke alt, man kan lære at elske

“Mit budskab til alle, der døjer med usikkerheder – på nogen som helst måde – er at få gjort noget ved det. For det er ikke alt, man kan lære at elske.

Nogle er født med noget, som de ikke kan identificere dem selv med. Og i de tilfælde er det absolut okay at ændre på det! Det føltes i hvert fald godt, at lufte mine bare ben hele sommeren.”

Døjer du med ben, der stikker og vil du gerne nyde bløde, bare ben allerede til sommer? Så er permanent hårfjerning den mest effektive formel til at opnå det.

Book en gratis konsultation

Inden din første behandling i permanent hårfjerning, skal du booke en gratis konsultation. Her vil du få en personlig vejledning omkring dit behandlingsforløb og forventede resultat.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 35394400. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vi glæder os til at se dig.

Ha’ en dejlig dag,
Kamilla
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.