3 veje til en sikker laserbehandling

3 veje til den bedste laserbehandling … kender du dem alle?

Mange har den opfattelse, at en laserbehandling “bare” er en laserbehandling. Og at det bl.a. ingen betydning har, hvornår man får den, og hvor lang tid, der går mellem behandlingerne.

Men det er faktisk langt fra sådan!

For i virkeligheden afhænger dit resultat af 3 simple ting. Læs videre og se, om du følger de anbefalede guidelines til det mest optimale behandlingsforløb.

 

Sådan får du mest ud af dine laserbehandlinger

#1 Følg de angivne solregler

Regler lyder lidt hårdt. Så lad os hellere kalde det anvisninger.

Du har måske allerede hørt nogen sige; “den bedste tid til laserbehandling er vinterhalvåret, da en stor del af laserbehandlinger kræver, at man holder sig ude af solen før og efter sine behandlinger".

Det er rigtig vigtigt, at du overholder disse ansvisninger for at sikre det bedst mulige resultat.

Hvis du skal have lavet vores populære Frax behandling, skal du f.eks. holde dig væk fra solen både 4 uger før og efter behandlingen. Du må ikke få sol inden behandlingen, fordi huden skal være så bleg som muligt for at opnå det mest effektive resultat. Grunden til at du heller ikke må få sol efter behandlingen, er fordi huden er helt tynd og ny, og er ikke i stand til at beskytte sig mod solens stråler. Derfor anbefales det også at benytte solfaktor med minimum SPF 50.

Vores behandling permanent hårfjerning kræver også, at du undgår sol i 4 uger før behandlingen, da huden ikke må være mørkere end ens hår og fordi der kan være mulighed for forbrændinger. Derudover er det afgørende, at huden i behandlingsområdet heller ikke udsættes for sol 4 uger efter behandlingen, og det anbefales at benytte solfaktor med minimum SPF 30.

Ved karsprængningsfjernelselaserbehandling af solskader og CO2 laserbehandling er det også et stort no-go at have været i solen i mindst 4 uger inden og 4 uger efter behandlingen.

 

 

#2 Få det anbefalede antal behandlinger

…og helst med 4-8 ugers mellemrum. Mange tror, at én behandling er nok, men der skal faktisk minimum tre behandlinger til, før det har en evidensbaseret virkning – pånær ved permanent hårfjerning, som kræver 8-12 gange.

Det er lidt ligesom at tage ud at spise en 3-retters, men forvente, at du får samme smagsoplevelse og mæthedsfornemmelse af bare at vælge en forret.

I stedet giver det dig bare en lille smagsprøve på hvad du kan forvente.

Derfor er det en god tid at starte op i efteråret, når vi går mod de køligere måneder, da det giver rig mulighed for at få alle tre behandlinger i forlængelse af hinanden – uden påvirkning af solen.


#3 Forstærk dit resultat med god pleje

Laserbehandling er en utrolig skånsom behandling mod MANGE forskellige problemstillinger. Men samtidigt er det en effektiv og dybdegående behandling, som sætter gang i en masse processer i din krop og hud.

Med den rette hudpleje vil du derfor bl.a. opleve, at laserbehandlingen effektiveres, huden heler hurtigere og resultatet holder længere.

Derfor er det en god idé at følge de anvisninger, som din behandler vejleder dig i, når det kommer til den rette hudpleje, både før, under og efter dit afsluttede forløb.

Jeg ved, at mange har den holdning, at de ikke har lyst til at bruge penge på hudpleje, når “laserbehandlingen jo burde være nok”. Men det gør virkelig en forskel for dit resultat, og er faktisk er med til at udskyde (og nogle gange cancellere) dine fremtidige laserbehandlinger.


Book en gratis konsultation

Døjer du med ar efter akne, grov hudtekstur eller karsprængninger? Eller er du generelt nysgerrig på laserbehandling?

Så book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker og bliv klogere på, hvad laserbehandling kan gøre for dig (og din hud).

Konsultationen varer ca. 20 minutter og er gratis og HELT uforpligtende.

 

Ha’ en dejlig dag,

Malou
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

 

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.