62-årige Naya har fortrudt noget! - Cosmo Laser

62-årige Naya har fortrudt noget!

Nemlig at hun ikke passede bedre på sin hud...

... mens den stadig var fast og fin.

Ikke at en slap hud ikke er fin! Men for Naya repræsenterer den manglende spændstighed noget, hun endnu ikke helt er klar til.

I dag får du lov til at møde hende, og høre hendes tanker omkring vigtigheden i at passe godt på sin hud – og hvorfor hun valgte at få udført hudforyngende laserbehandling.

Se yngre og friskere ud. Uden kirurgi.

Hos Cosmo Laser sætter vi en stor ære i at dele ud af vores viden omkring vores behandlinger. Så du kan blive klogere på, hvilke muligheder der findes, og derved træffe de beslutninger, der er rigtige for dig.

Men nogle gange kan det også være rigtig godt, at få en anden vinkel på vores behandlinger; nemlig kundernes.

Derfor tager jeg dig i dag med bagom kunden, Naya, som har fået udført hudforyngende og rynkereducerende laserbehandlinger.

Læs interviewet med Naya her…

“Hvorfor vågnede jeg så sent op!? Jeg skulle have gjort det, da jeg var yngre”

Hvorfor valgte du at få laserbehandling?

"Jamen, det gjorde jeg, fordi jeg tænkte, det var på tide… Jeg er 62 år gammel og vil gerne se bedre og friskere ud. Jeg har i mange år været ked af min dybe rynke mellem brynene, som jeg nu har fået reduceret med Botox. Samtidigt ønskede jeg at gøre noget godt for min hud, og havde hørt at skin tightening booster kollagenet i huden."


Har du bemærket en forskel i din hud?

"Ja, bestemt! Jeg føler, at min hud er blevet meget pænere og nærmest ‘plumbed’ efter behandlingen. Der er mange, der fortæller mig, at jeg ser friskere ud og spørger, hvad jeg har gjort. Men ingen kan se, hvad jeg har fået lavet – det synes jeg er dejligt!"

Har du gjort dig nogle overvejelser omkring efterfølgende?

"Jeg har tænkt meget på, hvorfor man bruger penge på alt muligt, men ikke på sin hud. Og på at jeg ærgrer mig over ikke at have gjort det, mens jeg stadig var ung, og bedre kunne bevare min hud. Men bedre sent end aldrig! For jeg kan virkelig godt mærke en forskel i mit udseende og fastheden af min hud – selvom jeg er fyldt de 62."


Supplér for optimalt resultat

Skin tightening er - hånden på hjertet - en laserbehandling ALLE har gavn af. Men hvis du ønsker at gøre lidt ekstra for din hud, kan jeg anbefale Cosmo Boost og/eller Profhilo.

Cosmo Boost er en af vores signaturbehandlinger, som består af to trin: Skin tightening laserbehandling, efterfulgt af fugtgivende og udjævnende Skin Booster.

Profhilo er en effektiv opløftende og fugtgivende injektionsbehandling.

Begge behandlinger kan udføres hele året - også om sommeren.

Book en gratis konsultation

Hvis Naya’s historie har inspireret dig til at passe bedre på din hud - eller blot gøre noget godt for den - så book en gratis og uforpligtende konsultation og bliv klogere på, hvordan Skin Tightening kan være behjælpelig.

Til din konsultation, som altid udføres af en kosmetisk sygeplejerske, vil du have mulighed for at stille alle dine spørgsmål og høre meget mere om vores hudforyngende og rynkereducerende behandlinger.

Ha’ en dejlig dag!

Mvh.
Kamilla
Faglig chef
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.