Mød tre personer der har fået filler - Cosmo Laser

Mød tre personer der har fået filler

Filler får dig til at fremstå mere frisk og fremhæver dine gode træk

Der findes mange årsager til, at folk vælger at få lavet en filler behandling. Nogle mangler volumen i ansigtet, nogle vil gerne genskabe tabt volumen og andre ønsker at skulpturere ansigtet, så det bliver mere symmetrisk og harmonisk.

Her skal du møde tre forskellige personer, som alle har fået lavet filler i det, vi kalder for "midtface", fordi de havde et ønske om at fremhæve deres ansigtstræk, genskabe volumen og generelt bare få et mere frisk look.

OBS! Vi skal lige gøre opmærksom på, at efter-billederne er taget lige efter behandlingen, og det tager som regel 14-30 dage for filleren at integrere sig ordentligt i huden.

Mød Sammy der fik filler i kinderne

Vores kunde, Sammy, havde et ønske om at få mere volumen i kinderne, da han følte, at den var begyndt at forsvinde mere og mere med alderen. Ved at lægge filler ved kinderne laver man samtidig et lille løft, som reducerer de nasolabiale linjer, der kan komme med alderen - de nasolabiale linjer er dem, der går fra næsen og ned mod munden.

Det var meget vigtigt for Sammy, at resultatet blev naturligt og ikke noget, hvor andre ville tænke eller sige, "HVAD har du lavet med dit ansigt!?".

Vi (og Sammy) elsker resultatet - og vi vil næsten vædde med, at ingen, udover Sammy selv, vil opdage filleren i kinderne.

Mød Nathalie der fik filler i kinderne, kindbene og lige over tykkemusklen

Nathalie har længe været meget træt af de tydelige nasolabiale linjer, som hun har fået, og hun syntes generelt bare, at hun var begyndt at se træt ud, fordi ansigtet havde mistet volumen. Det var især noget, som hun irriterede sig over, når hun så billeder af sig selv, fordi de afspejlede ikke den friske 28-årige kvinde, som hun følte sig som.

Nathalie havde prøvet alle mulige former for løsninger i form af cremer, ansigtsøvelser, sugekop m.m., men uden den ønskede effekt. Derfor ville hun gerne prøve filler, så længe resultatet ville se naturligt ud. Hun fik lagt filler i kinderne, ved kindbene og lige under kindbene/over tykkemusklen, for at trække huden mere opad.

Nathalie har efter behandlingen sendt os denne udtalelse: "Cosmo har formået at skabe et naturligt og frisk look i mit ansigt med filler, og behandlingen gjorde ikke nær så ondt, som jeg havde frygtet. Sygeplejerskerne var supersøde og behagelige, og jeg følte mig meget tryg og informeret under hele behandlingen."

Mød Hasib der fik filler i kindbene og kinderne

Hasib havde et ønske om at fremhæve de maskuline træk i ansigtet, så de fremstod mere markeret. Han fik derfor lagt filler ved kindbene og ved kinderne. Filleren har givet en mere harmonisk profil og genskabt volumen i kinderne, som gør, at ansigtet ikke hænger, og dermed skabes der et mere frisk udtryk.

Filler ved kinderne får samtidig også de linjer, der trækker ned ved øjnene til at ligge mere vandret, hvilket også er med til at reducere poserne under øjnene, som kan opstå med tiden.

For Hasib gjaldt det ligeledes om, at resultatet skulle være naturligt, og blot være en opfriskning og ikke en decideret forandring af ansigtet.

Drømmer du om at fremhæve dine flotte ansigtstræk?

Måske har disse tre personer inspireret dig til at finde ud af, hvordan dine flotte ansigtstræk kan blive fremhævet - uden at det ser "lavet ud". Hvis det er tilfældet, så book tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker - her vil de rådgive dig og svare på alle dine spørgsmål ift. en filler-behandling.

BOOK TID TIL EN GRATIS KONSULTATION HER

Bliv MyCosmo-medlem og spar 25 % på alle dine behandlinger

Som MyCosmo-medlem slipper du for at vente på kampagner, rabatkoder osv. Du får nemlig adgang til lave priser lige når det passer dig!

Med MyCosmo sparer du 25 % på alle dine behandlinger, på nær permanent hårfjerning og Fire & Ice. Derudover får du også rabat på lækre produkter fra bl.a. iS Clinical og Rebiome - og du får en gave hver 6. måned, som tak for, at du vil være med i Cosmo-familien.

LÆS MERE OM ALLE FORDELEN VED MYCOSMO HER

Jeg glæder mig til at se dig herinde

De bedste hilsner

Louise, kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.