COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Bare lige for at slå noget fast…!

Botox er et af de mest omtalte kosmetiske behandlinger til dags dato…

…men faktisk også et af de mest misforståede (og fordomsfyldte).

Enten er man for eller også er man i høj grad imod!

Desværre er årsagen, til at nogle stadig er i mod behandlingen, at de tror på de mange myter, som stadig florerer omkring den opsigtsvækkende behandling.

Jeg ønsker at give dig et reelt grundlag for at vælge om behandlingen er noget for dig eller ej. Derfor gør jeg op med de fem største myter om Botox i dag – én gang for alle!

Læs med her og bliv klogere på, hvad der egentlig er sandt og falsk, når det gælder Botox.

Her får du 5 myter om Botox

Er de sande eller falske?

Myte #1 – “Botox anvendes kun mod rynker!”

FALSK

Botox er den mest effektive metode til fjernelse af rynker (…lige med undtagelse af kosmetisk kirurgi).

Men denne populære behandling kan altså også anvendes til brynløft, samt reduktion af et tandkødssmil (hvor tandkødet viser sig når man smiler). Med Botox kan man tilmed skabe en smallere og mere feminin kæbeline, som giver ansigtet en mere hjerte-formet form.

Myte #2 – “Jeg mister mimikken i mit ansigt!”

FALSK

Denne myte om Botox er nok den hyppigste. Dog er den falsk! Når Botox bruges korrekt og ansvarligt, tilføres der nemlig kun meget små doser indenfor mindre områder, som sikrer at du ikke ender med at ligne en Hollywoodfrue.

Hos Cosmo Laser starter vi altid forsigtigt ud med din Botox-behandling, og tilbyder istedet gratis touch-up inden for 1 måned, hvis du har behov for lidt mere. Dette er med til at sikre dig et naturligt udseende. Så der er absolut ingen grund til bekymring!

Myte #3 – “Botox er udelukkende et kosmetisk produkt!”

FALSK

Botox er langt mere udbredt, end du sikkert tror. Vidste du f.eks. at kun 2 % af al Botox anvendes til kosmetiske behandlinger og resten benyttes i vacciner inden for sygehusvæsenet?  I dag kan over 100 sygdomme, og tilstande nemlig afhjælpes med Botox.

Myte # 4 – “Jeg kan først få Botox, når jeg HAR en rynke.”

FALSK

Botox anvendes i høj grad også til forebyggelse af rynker. Dette er især relevant for dig, hvis du har tendens til at bruge din ansigtsmimik meget og derfor hurtigt får linjer i ansigtet. Dette viser sig typisk ved at du om aftenen har flere linjer i dit ansigt, end du har om morgenen.

blank

Derudover kan Botox-behandlingen medvirke til at du vænner dig til at bruge din ansigtsmimik mindre og derved også på sigt afhjælper rynkedannelse.

Myte # 5 – “Hvis jeg stopper ser jeg værre ud, end før jeg startede!”

FALSK

Vælger du at stoppe med at blive behandlet med Botox, så ser du ikke værre ud end før du startede (selvom det godt kan føles sådan). Tværtimod vil du formentlig se bedre ud end før, da du jo i nogle måneder netop har givet dine mimiske rynker en “pause”.

Men naturligvis vænner du dig til dit friskere udseende efter Botox-behandlingen og kan derfor komme til at “glemme” udgangspunktet.

>> Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om Botox behandling hos Cosmo hér.

Book en gratis konsultation

Er du nysgerrig på at høre mere om Botox, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos Berit, vores lægeansvarlige, som vil besvare på alle dine spørgsmål.

Vores gratis konsultation er lovpligtig i følge reglerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed og vil vare ca. 20 minutter.

blank

Vi giver dig betænkningstid! Efter din konsultation skal der minimum gå 48 timer, inden din behandling. Dette er for din egen sikkerhed, da det er vigtigt for os, at du føler dig helt tryg og sikker i dit valg.

>> Ja tak, book min personlige konsultation

Husk at du altid er velkommen til at ringe ind til vores reception og få hjælp med din booking på tlf. 35394400!

 

Bliv sommerklar med Botox

Sommerens skarpe sol kan medvirke til at mange af os går og kniber brynene mere sammen, end vi normalt gør (og det er jo ikke godt for rynkerne!).

Mange af os Cosmo-piger får derfor udført Botox-behandlinger inden sommeren til at forebygge mod dannelse af unødvendige linjer i panden og mellem brynene.

Botox kampagne

Lige nu kan du købe dine Botox-behandlinger og spare 20-25%.

Tilbuddet kan købes fra torsdag d. 2. til og med fredag d. 31. maj 2019, men dine behandlinger kan benyttes helt frem til d. 31. august 2019.

Spar 20 % på 1 område og 25 % på 2 eller flere områder.

>> Se dine kampagnepriser lige her!

Bemærk: Du har altid 30 dages fuld returret på dit køb, gældende fra din købsdato.

Ha’ en dejlig dag!

Nina,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

PS. Hør mere omkring hvordan Botox kan give dig et friskere udseende. Book en personlig konsultation!