Naturlige resultater med filler?

Bliv klogere på de naturlige resultater du kan opnå med filler.

“Jeg tror ikke på, at jeg kan blive behandlet med filler og stadig se naturlig ud!”

Det hører jeg alt for ofte… (dog ikke helt så ofte som tidligere, men stadig nok til at jeg gerne vil bringe det op).

For det lover jeg dig, at du kan! Det handler bare om at behandle med respekt for det udgangspunkt, du kommer med.

Opnå et naturligt friskere udseende

For sagens kerne er, at man rent teknisk sagtens kan opnå et ‘unaturligt’ udseende med fillerbehandling, hvis dette er ønsket – men dette finder bare ikke sted hos Cosmo.Fillerbehandling i nasolabial linje og mundvige.
Fillerbehandling i nasolabial linje (fra næsekant til mundvige).

Det er utroligt vigtigt for os at skabe resultater med respekt for dit naturlige udseende og alder, som i øvrigt er i harmoni og balance med din ansigtsstruktur. Og derfor forbeholder vi os til enhver tid retten til at sige nej til at overbehandle.

Mange anvender filler som supplement

Som du ved udfører vi laser-, filler- og Botox-behandlinger hos Cosmo. Og mange af vores kunder anvender faktisk filler som supplement til deres laser- og/eller Botox-behandlinger.

“Hvordan hænger det nu sammen?” , tænker du måske…

Filler er ikke bare læbeforstørrelse og mere definerede kindben. Der er eksempelvis en del af vores kunder, der få vores hudopstrammende laserbehandlinger, som også får stor gavn af at supplere med fillerbehandlinger til at skabe lidt ekstra løft og friskhed i ansigtet.Laserbehandling: 3-i-1 hudforyngelse og hudopstramning. Botoxbehandling: Pandelinjer og bekymringsrynke. Fillerbehandling: kindbensløft og mundvige.
Laserbehandling: 3-i-1 hudforyngelse. Fillerbehandling: Kindbensløft under øjne.

Så kombinationsbehandlinger er populære, da du på denne måde kan opnå det mest optimale resultat af et frisk og harmonisk udseende ved at få det bedste fra de forskellige behandlinger.

Boost af fugt til din hud

Derudover kan filler anvendes til at skabe en flottere hudkvalitet, da produktet er baseret på hyaluronsyre, som er kroppens eget fugtstof.

Ved at injicere dette fugtstof (altså filler) lige under hudoverfladen, vil den dårlige hudkvalitet reduceres, og huden vil se og føles mere velplejet og ensartet ud. (For ikke at glemme den større udstråling).

Filler er ikke bare filler

For hvad mange ikke er klar over, findes der flere forskellige former for filler, som hver især er designet til et specifikt behov. F.eks. findes der filler, som er helt tynd og fin, som bl.a. er anvendes til at forbedre hudkvaliteten, og filler som er fyldigere og fastere i konsistens og anvendes til f.eks. kindbensløft.

Kunne du også tænke dig at få opfrisket dit udseende?

book en gratis konsultation hos os. Til din gratis og uforpligtende konsultation vil du få en 20 minutters snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker, som sammen med dig vil udvikle en personlig behandlingspakke for dig.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.