3 årsager til, du kan opnå diskrete og naturlige resultater med filler

Filler er til stor gavn…

For rigtig mange mænd og kvinder. Det er en behandling, der skaber flotte og naturlige resultater. Du opnår meget hurtigt og nemt den ønskede forfinelse af dit udseende. Du kan genoptage din dagligdag straks efter din behandling (bortset fra lidt hævelser, ømhed og muligvis et blå mærke).

Fordelene er mange…


Det er bl.a. derfor en fillerbehandling er en af vores mest populære behandlinger hos Cosmo. For at give dig en mere dybdegående forståelse for fordelene ved at bruge filler, har jeg lavet en lille oversigt til dig


3 årsager til, du kan opnå naturlige og diskrete resultater med filler

# 1: Filler bliver naturligt en del af dig

Indholdet af filler er ingredienser, din hud allerede selv producerer, nemlig vand og hyaluronsyre – som er hudens naturlige fugtstof. Med andre ord: Filler er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som du allerede finder i din hud, men som reduceres med alderen. Derfor er filler en af de mest naturlige behandlingsformer, der findes, når det gælder kosmetiske behandlinger.

Og netop fordi filler består af naturlige ingredienser, integrerer produktet sig problemfrit i hudens væv, og bliver naturligt en del af dig. Dette er også med til at gøre, at slutresultatet oftest er helt eminent.

# 2: Filler kan tilpasses lige netop dit behov

Hos Cosmo bruger vi mærket Belotero, som kommer i forskellige varianter af fillers. Dette er med til at sikre at resultatet tilpasses dit behov bedst muligt.

Istedet for at bruge den samme type filler i alle områder af ansigtet, kan vi hos Cosmo skabe et mere naturligt resultat ved at vælge den filler-variation, der er passende til det specifikke område, der skal behandles.

For eksempel bruger vi filleren ‘Volumen’, når vi skal lave kindbensløft. Denne er mere fast i konsistensen og kan derfor holde på formen på en anden måde end ‘almindelig’ filler. Omvendt bruger vi en mere flydende og tynd filler, ‘Balance’, til at behandle bekymringsrynker med. Dette sikrer at filleren lægger sig naturligt og blødt i området, så resultatet er så diskret som muligt.

# 3: Du kan opnå flotte resultater uden kirurgi

Filler gør det muligt at opnå flotte resultater uden at være nødsaget til at skulle under kniven. Udover at slippe for den store omkostning, der ofte er ved plastikkirurgi, slipper du også for den efterfølgende lange helingsprocess.

En filler-behandling er nemt og hurtigt overstået. Der er selvfølgelig risiko for lidt hævelse, ømhed og blå mærker i det behandlede område, men dette er som regel overstået indenfor få dage. Og det bedste er, at resultatet kan ses med det samme.

Derfor er en filler-behandling en rigtig god og oplagt løsning for mænd og kvinder, der enten ønsker at tilføje fylde eller udglatte specifikke områder af ansigtet, men som ikke ønsker at gennemføre kosmetisk kirurgi.

Book en konsultation

Book en tid til en konsultation, hvis du længe har gået og overvejet at få lavet filler, men er i tvivl omkring, hvad dine muligheder er. Konsultationen er gratis og uforpligtende. Under konsultationen kan du nemlig stille specifikke spørgsmål som vedrører behandlingen. Konsultationen varer ca. 20. minutter og udføres af en kosmetisk sygeplejerske.

Ha' en dejlig dag!

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.