Alt du ikke vidste om læbeforstørrelse med filler

“Jeg vil ikke have ‘andelæber’”

Flotte læber er noget de fleste kendetegner ved et smukt ansigt. Måske er det af samme årsag, at jeg ofte møder kunder – primært kvinder – der ikke er tilfredse med deres læber. De fleste af mine kunder føler enten, at deres læber er for smalle eller også ønsker de at skabe mere harmoni i området.

Alligevel bliver jeg meget tit mødt med “jeg vil ikke have ‘andelæber’”, når jeg har kunder til konsultation i læbeforstørrelse. Dertil fortæller jeg mine kunder, at filler i læberne ikke nødvendigvis er lig med kæmpestore læber.

Noget de færreste ved, er at filler bør bygges op over tid. (Dette gælder desuden alle områder i ansigtet og ikke kun læberne). Det vil sige, at når du ønsker at få filler i læberne, så skabes det bedste resultat, hvis du bygger formen og størrelsen op gradvist.

Årsagen er, at der simpelthen skal være plads i hudvævet og ved at tage det over flere omgange bliver resultatet også langt pænere og mere naturligt.

Naturlige læber, der passer til dit ansigt

Hos Cosmo har vi fokus på at bringe det bedste frem i dig. Vores mål er nemlig altid, at skabe det mest naturlige resultat, som overhovedet muligt.

Vi kigger derfor på symmetrien i dit ansigt, når vi behandler dig i filler. Vi vurderer bl.a., om der er balance mellem din over- og underlæbe, om dine læber er skæve og om du eventuelt mangler fylde. Hvis din overlæbe eksempelvis er skæv og underlæbe meget smal i forhold til overlæben, så skaber vi balance ved hjælp af filler. Se de forskellige eksempler illustreret forneden.

Det ønskede resultat vi går efter, er at dine venner og familie synes, du ser mere harmonisk ud, uden at de kan sætte en finger på, hvad det er, at du har fået lavet. Men én ting er sikkert: hver eneste behandling er unik og personlig for netop dit ansigt og behov.

Se bare disse før/efter billeder:

Når læbestiften løber ud

Med alderen oplever nogle kvinder, at de får små rynker langs læbekanten – også kaldet ‘rygerynker’ (…og du behøver ikke engang have røget en eneste cigaret i dit liv). Disse rynker kan reduceres ved hjælp af filler. Se bare før/efter billedet forneden.

Her går vi ind og udglatter linjerne, ved fysisk at fylde dem ud med filler. Dette er en behandling, som udover at få læbestiften til at sidde bedre, også får dig til at se friskere og yngre ud.

Book en gratis konsultation

Som du kan se, behøver filler i læberne ikke nødvendigvis betyde meget store, struttende læber. Naturlige resultater, der er i balance med resten af dit ansigt er altid målet hos Cosmo. Filler skal bringe det bedste frem i dig. Det skal ikke lave om på dig.

Hvis du går og overvejer at få lavet filler i dine læber, af den ene eller anden årsag, så book en gratis konsultation hos os. Konsultationen er altid helt uforpligtende og varer ca. 20 minutter.

Du kan hurtigt og nemt booke din konsultation online lige her, hvor vi har åbent døgnet rundt. Hvis det er nemmere kan du også altid give os et kald på tlf. 35394400 og få hjælp med din booking.


Ønsker dig en skøn dag!

Mvh.
Regitze
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.