Mest stillede spørgsmål om Skin Tightening – del 2 - Cosmo Laser

Mest stillede spørgsmål om Skin Tightening – del 2

Så er jeg tilbage med del 2…


…med flere svar på vores kunders mest stillede spørgsmål om skin tightening.


Læs videre og bliv lidt klogere på vores kollagenboostende laserbehandling…

Mest stillede spørgsmål om Skin Tightening – del 2

FAQ #6 – Må jeg have fået sol inden behandlingen?

Ja, skin tightening laserbehandlingen kan godt udføres, selvom du har været i solen. På samme måde er der ikke noget krav om, at du skal undgå solen efter din behandling.

 

(...selvom vi altid anbefaler en god, beskyttende solcreme - hver eneste dag)

FAQ #7 – Hvor mange behandlinger skal jeg have?

For bedste udbytte af laserbehandlingen anbefaler jeg 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Dette udskyder faktisk din huds aldringsproces med 9-12 måneder. (Vildt, ik’?)!


For at vedligeholde resultatet - og sørge for at din huds kollagen og elastinniveau fortsat er øget - kan du efterfølgende få udført 1-2 behandlinger om året.

FAQ #8 – Gør behandlingen ondt?

Umiddelbart nej. Under behandlingen varmes underhuden gradvist op. Og når temperaturen er ved at nå op på de 43 grader (som er målet) , kan nogle finde de sidste laserskud en smule ubehagelige. Følelsen kan bedst forklares som små smæld mod huden.

Men det er blot få skud og når hudens temperatur har nået denne grænse, behandles et nyt (og uopvarmet område).

skin tightening

Efter behandlingen er huden som regel hverken irriteret eller øm. Og kun en smule rød og kan føles stram pga. at den er opvarmet (og derved har trukket sig sammen “som en bøf på panden”) .

FAQ #9 – Har behandlingen en permanent virkning?

Ja, det har den, forstået på den måde at det kollagen- og elastinboost, du opnår med behandlingen, har en permanent virkning ved, at den udskyder din huds aldringsproces.


Men din hud stopper naturligvis aldrig med at ældes. Dette vil den fortsætte med fra dag 1 efter din behandling. (Dette er uundgåeligt) . Men ved at få udført skin tightening laserbehandling rykkes denne aldringsproces tilbage (din hud har ligesom ‘vundet tid’). Og dette er permanent.

 

Jeg har prøvet at illustrere dette på en graf, så det er nemmere at forstå (og forklare 🙂)

skin tightening graf ældning af hud

Få svar på dit spørgsmål

Du kan læse del 1, hvor jeg besvarer de mest stillede spørgsmål om skin tightening her. Hvis du stadig sidder med et spørgsmål, som jeg ikke fik besvaret, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 35394400. Vi sidder klar ved telefonen - helt frem til kl. 21.00 mandag-torsdag.

Start med en gratis konsultation!

Book en gratis konsultation og hør hvordan skin tightening laserbehandlingen kan styrke netop din hud.

 

Konsultationen er gratis og helt uforpligtende - og et krav inden du kan påbegynde dit forløb hos Cosmo. Konsultationen udføres altid af en specialuddannet kosmetisk sygeplejerske.

Pas på din hud, inden det er for sent

Mvh.

Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Lige nu kan du spare 10% på udvalgte behandlinger - eller meld dig ind i MyCosmo og få 25% her. Året rundt - præcis, når det passer dig.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.