“Jeg får dårlig samvittighed over, at det påvirker mig så meget!” - Cosmo Laser

“Jeg får dårlig samvittighed over, at det påvirker mig så meget!”

Har du nogensinde prøvet at være flov… …over at have dårlig samvittighed?

Du skammer dig måske lidt over at være “utilfreds” med noget ved dit udseende.

Fordi du er sund, rask, velfungerende (og faktisk også ser ret godt ud)?


Sådan er der en del der har det. Jeg har snakket med to kvinder, som begge i mange år har døjet med karsprængninger på benene.
Hør dem fortælle om, hvilke tanker de har gjort sig inden de valgte at få dem fjernet med laserbehandling hos Cosmo Laser.


“Unge kvinder har da ikke karsprængninger”

Den første kvinde, jeg har talt med, er Lisa på 25 (navnet er ændret). Hun har en forholdsvis stor karprængning på sit inderlår, som hun er meget ked af. Hun synes slet ikke, at den “passer” til en kvinde midt i tyverne.

Har indflydelse på kvindeligheden

Lisa fortæller, at hun godt kan tage på stranden osv, men at karsprængningerne generelt påvirker hendes kvindelighed. Som hun siger, er der ikke noget mere feminint end flotte, sommerbrune og velplejede ben, og det føler hun ikke, hun har.

Karsprængninger på ben

Føler mig begrænset

Karsprængningerne har også påvirket hendes dagligdag i form af tøjvalg. “Jeg er vildt glad for, at det for tiden er på mode med maxi-kjoler. For så er jeg fri for at dække dem til med concealer,” forklarer hun.

“Jeg skammer mig faktisk lidt over, at det er så stort et problem for mig, og at jeg lader mig påvirke af det. Men selvom det er en lille ting, påvirker det mig en del. Især her om sommeren.”

Ditte’s omgangskreds ville ikke forstå det!

Ditte (navnet er ændret) er 53-årig kvinde, som går på jagt og generelt færdes i et miljø, hvor folk er fuldstændigt ligeglade med karsprængninger og den slags.

Men Ditte har i mange år haft en stor, mørk karsprængning på sit underben, som hun altid har været ekstremt ked af. Men hendes veninder har altid syntes, det er noget pjat at gå op i sådan noget, så hun turde ikke nævne dette overfor dem.

Kar på ben

Derfor har hun i nogle år gået med håbet om, at hendes usikkerhed omkring den ville forsvinde. Men det skete (desværre) aldrig. Og karsprængningen blev bare større og grimmere. Derfor valgte hun at få fjernet den.

Hun har dog aldrig fortalt sine veninder dette, for som hun siger; “De ville nok ikke kunne forstå, og det er noget jeg gør for mig selv, fordi det generer mig – og ikke andre.”


Før/efter på karsprængningsfjernelse på skinneben.

Book en personlig konsultation

Hvis du har karsprængninger og som Lisa og Ditte også er ked af dem, så skal du vide, at der kan gøres noget ved dem. Book en personlig konsultation og få en snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker omkring, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig af med dine karsprængninger.

Husk at konsultationen altid er gratis og helt uforpligtende.

Fortsat en god dag!

Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.