Cosmo Laser åbner klinik i Rødovre Centrum - Cosmo Laser

Cosmo Laser åbner klinik i Rødovre Centrum

Cosmo Laser udvider forretningen

Kosmetiske behandlinger bliver mere og mere populære, og den stigende interesse har vi også mærket hos Cosmo Laser, hvor antallet af bookinger er steget med 46 % i 2021. Derfor udvider vi nu forretningen med endnu en klinik i Rødovre Centrum.

Hos Cosmo udfører vi en lang række kosmetiske behandlinger, som blandt andet tæller Botox, filler, laserbehandlinger, permanent hårfjerning, ansigtsbehandlinger m.m. Vi har over en kvart million behandlinger bag sig, og uddanner derudover også selv kosmetiske sygeplejersker gennem vores Cosmo Academy. Cosmo Laser startede tilbage i 2009, og har i forvejen klinikker i København, Hørsholm og Aarhus.

Kig forbi til bobler, goodiebags og rabat

Tirsdag den 15. marts fra kl. 16.00-19.00 slår vi dørene op for vores fjerde klinik i Rødovre Centrum. Her kan de første 50 kunder bl.a. kan se frem til lækre goodiebags og bobler.

Om åbningen af klinikken siger Cosmos direktør, Sarah Crone:

”Vi glæder os helt vildt til at byde velkommen til vores klinik i Rødovre Centrum. Det bliver en kæmpe festdag hos Cosmo, hvor både gamle og nye kunder skal forkæles! Rødovre Centrum er den perfekte placering for os, fordi det er nemt at komme til, der er gratis parkering og man kan forlade klinikken, uden at skulle igennem hele centret, hvis man ikke har lyst til det. Vi har desuden mange kunder i nærområdet, og dermed bliver det også lettere for dem, at vi rykker tættere på.”

Kosmetiske behandlinger er blevet mere normalt

Vi mærker en stigende efterspørgsel på at få lavet flotte og naturlige kosmetiske behandlinger, og alene i 2021 steg antallet af bookinger hos Cosmo med 46 %. Den store interesse vækker glæde hos Sarah Crone, som kan mærke, at tabuerne omkring kosmetiske behandlinger, er ved at forsvinde.

”Vi løber stærkt i alle vores klinikker for at kunne følge med, og derfor er det superfedt at kunne udvide forretningen, så endnu flere kunder kan komme til. Vi kan mærke, at det er blevet mere normalt at få lavet kosmetiske behandlinger, og vi ser alle typer af mennesker i vores klinikker. Det vækker selvfølgelig en glæde hos os, at tabuerne er på vej væk – og at flere har fundet ud af, at kosmetiske behandlinger ikke er lig med nogle af de skrækscenarier, som vi ser i Hollywood.”

Det er bl.a. nye teknikker og udstyr, som gør det muligt at lave flotte og naturlige resultater, som er svære at ”spotte”. Det er diskrete ændringer, som primært går på at opnå et friskere udseende frem for at lave det om.

Alle er velkommen – også de mere skeptiske

Når vi holder åbningsfest den 15. marts i Rødovre Centrum, vil Sarah Crone især opfordre dem, der er lidt skeptiske omkring kosmetiske behandlinger til at kigge forbi og få svar på nogle af de spørgsmål, som de har.

”Vi står selvfølgelig klar til at give en rundvisning og ikke mindst svare på alle slags spørgsmål om vores behandlinger. Jeg vil faktisk især opfordre de mere skeptiske til at kigge forbi, så de kan høre mere om branchen og de muligheder, der er. Vi har en rolle i at rådgive etisk og samtidig nedbryde de fordomme, der er om, at man kommer til at ”se behandlet ud”, når man fx benytter Botox eller filler. De fleste bliver faktisk overrasket over, hvor stor en effekt et diskret resultat kan have for deres velvære og selvbillede.”, fortæller Sarah Crone. 

Klinikken kan findes i Lægecentret på 1. sal i Rødovre Centrum (lokale 288). Der er direkte adgang fra indgang K på tagparkeringen.

Behandlinger i Rødovre Centrum

Hos 'Cosmo Rødovre Centrum' kan du få lavet Botox, filler, Profhilo, Skinko é, permanent hårfjerning, Fire & Ice, karsprængninger, Reboot og Cosmelan- og Acnelan-behandlinger.

Ring endelig til os, hvis du har brug for hjælp til bookingen - vores telefonnummer er 35394400.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.