Verdens mest populære rynkebehandling - Cosmo Laser

Verdens mest populære rynkebehandling

Verdens mest benyttede behandling mod rynker

Der findes efterhånden (rigtig) mange behandlinger og midler til at reducere rynker med.

Men der er ét specifikt middel, som er den absolut mest benyttede af dem alle!

Kan du mon gætte, hvad det er?

…Svaret er BOTOX!

Men selvom Botox efterhånden er en ekstremt populær og kommerciel behandling, er der stadig en hel del mennesker, der ikke helt ved, hvad Botox er (og mange forveksler endda behandlingen med filler).

Derfor har jeg sat mig for at sætte dig rigtig godt ind i hvad Botox er for noget, hvad det bruges til og hvordan det virker.

Så hvis du er nysgerrig omkring Botox, og ønsker at vide mere, så læs trygt videre.

Hvad er Botox?

Botox er et lægemiddel baseret på botulinum toxin type A. (Ordet Botox er altså en sammentrækning af det engelske Botulinum toxin). Dette toxin, som er et protein, benyttes til adskillige behandlinger indenfor både det medicinale og kosmetiske område.

Medicinsk anvendelse af Botox

De fleste tror, at Botox kun bliver brugt i kosmetisk sammenhæng, men faktum er at kun 2 %, af den samlede anvendelse af Botox, benyttes til kosmetiske behandlinger. Resten bruges i forbindelse med medicinske behandlinger.


Botox har nemlig en muskellammende effekt og anvendes derfor i den medicinale verden bl.a. til lindring af neurologiske sygdomme – såsom bevægelighedssygdomme. Derudover anvendes Botox bl.a. også til behandling af unaturlig høj svedproduktion.

Kosmetisk anvendelse

I nyere tid er Botox i stor stil blevet benyttet til kosmetiske behandlinger. Her bliver stoffet anvendt i ansigtet, især i panden, omkring øjnene og i bekymringsrynken mellem brynene. Behandlingen er ekstremt effektiv mod reduktion af mimiske rynker.

Naturlige resultater

Hos Cosmo sigter vi altid mod et naturligt udseende, hvorfor vi hellere underbehandler fremfor at overbehandle. Til gengæld tilbyder vi en gratis touch-up efter dine behandling (efter 14 og inden 21 dage).

Nu ved du lidt omkring, hvad Botox anvendes til (og er muligvis lidt overrasket over at det i højeste grad benyttes til medicinske behandlinger). Men der er stadig en hel masse mere at fortælle om behandlingen (for ikke at nævne forskellen på Botox og filler) ! Så læs du bare videre…

Hvor længe varer virkningen af Botox?

Virkningen af Botox er meget individuel og kan variere fra person til person, alt afhængigt af, hvor hurtigt det udskilles af kroppen, og i hvilket område det placeres. Hos gennemsnittet varer virkningen af en Botox-behandling normalt i 3-4 måneder.

Hvordan injiceres Botox?

Botox injiceres i musklen i form af injektioner af en ekstremt fortyndet opløsning af stoffet i saltvand. Herefter spreder stoffet sig i de respektive behandlede muskler og effekten vises gradvist henover de efterfølgende 14 dage.

Findes der forskellige former for Botox?

Der findes forskellige mærker indenfor Botox, men behandlingen er den samme. Hos Cosmo benytter vi Botox fra mærket ’Vistabel’.

Er Botox og filler det samme?

Nej, Botox og filler har kun én ( eller faktisk to) ting tilfælles: Det er begge injektionsbehandlinger (og begge delvist mod rynker). Ellers kunne de ikke være mere langt fra hinanden.

For hvor Botox virker rynkereducerende ved at nedsætte aktiviteten i en nerve i musklen, benyttes filler (som navnet også angiver) til at give fylde. Derfor vil det være lidt uheldigt at benytte Botox, i stedet for filler i læberne.

Book en gratis konsultation og hør mere

Hvis du går og er lidt ked af nogle dybe linjer f.eks. i panden eller bekymringsrynken, og overvejer, at få gjort noget ved det, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos os.

Konsultationen udføres af vores speciallæge, Berit, og vil vare ca. 10 minutter. Til konsultationen kan du samtidigt stille alle dine spørgsmål.

Bemærk: Du har 48 timers betænkningstid efter din konsultation, inden du kan behandles med Botox.

Hvis du ønsker hjælp til din booking, er du også meget velkommen til at ringe ind på tlf. 35394400 !

Ha’ en dejlig dag,

Kamilla,
Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.