• Kamille bertelsen
  • Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef hos Cosmo Laser

    I mit arbejde som Kosmetisk Sygeplejerske og Faglig chef er det altafgørende for mig, at mine patienter føler sig mødt, og at der bliver taget udgangspunkt i de unikke persontræk hos den enkelte.

    Jeg værdsætter at behandle mine patienter med kombinationsbehandlinger, hvor der stiles mod at hudens naturlige foryngelse påvirkes ved at vævet renegeres, samt mindre genskabelser af aldringens lette fald og fylde.


    Som Faglig chef hos Cosmo Laser, har jeg fået muligheden for at medvirke til udvikling af behandlingsalternativer og potentiale. Det har også givet mig større indsigt i administrative- og ledelsesmæssige perspektiver i det kosmetiske felt. 


    Jeg er opvokset på Falster, og bor nu i Hvissinge med mine 2 børn.

Jeg flyttede til København i 2011 for at påbegynde uddannelsen til sygeplejerske, hvilket jeg blev færdig med i 2015. Under uddannelsen varetager jeg en lederfunktion på en afdeling i H&M.

Efter endt uddannelse arbejdede jeg i børne- og ungdomspsykiatrien frem til at jeg i 2018 videreuddanner mig til kosmetisk sygeplejerske. I takt med opstart af at skulle arbejde som kosmetisk sygeplejerske varetager jeg en funktion som koordinator på et soloprojekt for en ung pige med psykisk lidelse.

I januar 2019 starter jeg som kosmetisk sygeplejerske hos Cosmo Laser, hvor jeg udfører behandlinger med Botox, filler og permanent hårfjerning med laser.

I løbet af 2019 videreuddanner jeg mig hos Cosmo Academy til at kunne udføre laserbehandlinger til fjernelse af kar og milde rynkebehandlinger med laser.

I februar 2020 opstarter jeg avanceret fillertræning i MD koder hos Allergan Medical Institut, hvor jeg løbende, udover den individuelle træning og undervisning, også får international undervisning og træning i nye teknikker, f.eks. XO-lips.