Se de smukke før-efter billeder fra 8 filler behandlinger! - Cosmo Laser

Se de smukke før-efter billeder fra 8 filler behandlinger!

Jeg elsker før-efter billeder!

For der er ligesom ikke så meget at rafle om vel?

Billederne taler deres tydelige sprog – selvom resultaterne med filler faktisk ofte er endnu pænere og tydeligere i virkeligheden end på billeder.

Når man får lavet filler, kan man se at der sker noget med det samme. Dog skal man regne med at opleve rødme, lidt hævelse og til tider blå mærker i de første dage efter behandlingen. Derfor er det altid en god ide, at lægge sin filler behandling minimum en uges tid før en større begivenhed.

Tag et kig på de fine billeder her – og husk at du få dage endnu kan spare 25% på din filler behandling – den skal blot være købt inden 30. juni.

Før-efter billeder af filler behandlinger

Modellen har med sin alder og et stort vægttab oplevet, at hun har mistet fylde i ansigtet og fået tydelige linjer omkring næse og mund. Ved at få lagt fylde omkring kindben, har vi kunne tilføje mere fylde og løfte ansigtet en smule. Dertil er linjerne, som løber fra næsen og ned mod munden (nasolabiale linjer) blevet reduceret, ligesom at mundvigerne har fået et lille løft.

Modellen har altid været ked af sine smalle læber. Ved at få lagt fylde i læberne, opnåede hun i stedet et feminint men stadig naturligt resultat.

Modellen var ked af sine dybe linjer omkring mundvigerne, som gjorde at hun så sur/bekymret ud i afslappet tilstand. Ved at få lagt filler i mundvigerne, blev linjerne reduceret hvilket giver et mildere ansigtsudtryk.

Modellen var ked af sin asymmetri og skævhed ved næseryggen. Denne er blevet justeret med filler, så den nu fremstår mere lige i forhold til resten af ansigtet.

Modellen var ked af sin “kantet” og brede ansigtsform. Ved at få lagt filler ved kindben og Botox i kæberne, synes ansigtet nu smallere og længere (V-shape form)

Modellen har med alderen oplevet at den naturlige fylde i ansigtet, er trukket “nedad”. Ved at få lagt filler ved kindbenene har underansigtet fået et løft, og modellen ser yngre og mere vital ud.

Modellen har altid haft et tydeligt “indhak” fra brynet og ned mod næsen. Dertil har modellen haft de såkaldte “bump” på næseryggen, som er blevet rettet ud med filler.

Modellen har med alderen fået tydelige linjer, der løber fra næsen og ned mod munden (nasolabiale linjer). Med lidt filler er disse blevet reduceret.

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.