Fillerbehandlinger er ikke længere tabu…

Og det er en af vores mest populære behandlinger.

Men det er stadig ikke alle, der ved, hvad filler helt nøjagtigt er, og hvordan dette virker.

Først og fremmest er det et produkt, der hjælper rigtigt mange mænd og kvinder med at blive gladere – både for deres udseende og i deres hverdag. For selvom det lyder overfladisk, så går det meget dybere end til overfladen.

Filler kan nemlig hjælpe dig med at få dit ydre til at afspejle dit indre. Dette vil jeg komme mere ind på i løbet af måneden.

Men først synes jeg, at det er vigtigt, at du ved, hvad filler egentligt er for noget.

Hvad er filler?

Filler er et produkt bestående af primært hyaluronsyre og saltvand. Hyaluronsyre er hudens naturlige fugtstof. Det er et sukkerkompleks, som allerede produceres i vores hud og brusk. Filler er, med andre ord, bestanddele, vi allerede har i kroppen.

Når filler injiceres ind i huden, integreres det i vores hudvæv og skaber mere fylde ved at suge mere væske til sig – derfor navnet “filler”. Som nogle stadig tror, er filler ikke et fremmedlegeme, men bliver simpelthen en del af dig.

Findes der forskellige former for filler?

Ja, det gør der. Filler er nemlig ikke bare filler, men der findes flere forskellige varianter af det. Hvilken type filler, der benyttes, afhænger af det område, der behandles. For at give dig en bedre forståelse for, hvad de forskellige fillers kan, vil jeg kort gennemgå disse for dig.

‘Soft’ & ‘Balance’ er vores to blødeste fillere. Disse anvendes til at reducere mindre rynker i ansigtet, som eksempelvis rygerynker. Det er bl.a. også disse vi bruger til behandling af tåretrug.

‘Intense’ anvendes til dybere linjer og rynker. Det er også denne filler, der benyttes til at gøre dine læber fyldigere.

‘Volume ‘ anvendes, når du ønsker at genskabe din ansigts naturlige volumen og kontur. Dette kan være kindbensløft samt kæbe og hage-korrektion.

Hvordan virker filler og hvor længe holder det?

Som tidligere nævnt så begynder filleren at integrere sig i dit hudvæv, såsnart det er indsprøjtet, og skaber fylde ved at suge væske til sig. Hyaluronsyre kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand og derfor opretholdes hudens jævnhed og fedtstoffer ved brug af filler. Det holder nemlig på fugten (og fylden) i huden.

Holdbarheden af en filler-behandling varierer fra person til person. Det varierer også alt afhængigt af hvilken type for filler, der benyttes. Det har desuden en betydning, i hvilket område af ansigtet filleren er lagt.

Hvis det er et område, du bevæger meget (såsom rygerynker omkring læberne), vil produktet holde i kortere tid end de områder, du ikke bevæger så meget (såsom bekymringsrynken og tåretrug).

Men som en vejledende regel kan du tænke, at ‘Soft’ og ‘Balance’ holder i ca. 4-6 måneder., ‘Intense’ i 6-9 måneder og ‘Volume’ i op til 12 måneder.

Hvad bruger man filler til?

Helt konkret bruges filler til at skabe mere fylde i ansigtet hos tusindvis af mænd og kvinder i Danmark. Men det er ikke helt SÅ simpelt. For faktisk er det meget mere teknisk og personligt end det, og man kan reducere rynker og slap hud ved at give fylde i et helt andet område end hvor rynken er. Det lyder måske lidt mærkeligt, så lad mig forklare:

Hvis du eksempelvis har nedadgående mundvige, er det ikke altid, at filleren skal lægges i mundvigene. Vi kigger nemlig på dit ansigt, og hvis vi bedømmer at dine nedadgående mundvige skyldes tab af fylde i kinderne, lægger vi filler i kinderne istedet. På den måde skabes der et løft og rynkerne omkring mundvigene reduceres. Se evt. eksemplerne på billederne forneden.

Behandlingerne er derfor altid meget personlige, da alle ansigter og behov er unikke. I løbet af måneden vil jeg gå mere i dybden med de forskellige behandlingsområder med filler, så du bliver ekspert i alt omkring filler.

Book en gratis konsultation

Hvis du i noget tid har gået rundt og overvejet at få lavet filler – eller hvis du måske slet ikke ved, hvilken behandling du skal have – så book en gratis konsultation hos os. Her kan du stille alle dine spørgsmål og fortælle dine ønsker til en kosmetisk sygeplejerske. Sammen kan I finde frem til den bedste løsning for dig og dit behov. Vores konsultationer er helt uforpligtende og varer ca. 20 minutter.

Du kan hurtigt og nemt booke din konsultation online lige her, hvor vi har åbent døgnet rundt. Hvis det er nemmere kan du også altid give os et kald på tlf. 35394400 og få hjælp med din booking.

Hav det dejligt.

Mvh.

Regitze
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.