Guide: Hvilke områder kan behandles med filler? - Cosmo Laser

Guide: Hvilke områder kan behandles med filler?


Langt de fleste forbinder filler med læbeforstørrelse

Men faktisk anvendes filler til meget mere end "blot" at skabe fyldigere og mere harmoniske læber. Hvad enten du er ked af indhakket under øjnene, som gør, at du ser mere træt ud, end du er. Eller hvis du bare ønsker at fremhæve dine kindben (ja, eller læber) så er filler altså til din tjeneste.

Og hvad er det nu helt præcist filler er for noget, tænker du muligvis? Det skal jeg forklare dig! Filler er en gel, som består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Begge elementer er noget, som kroppen producerer i forvejen. Hvis du er interesseret i at vide mere omkring, hvad filler kan gøre for dig – så læs blot videre.

Guide: Disse områder kan behandles med filler

Her får du et lille overblik over alle de områder vi udfører filler hos Cosmo Laser. Måske du bliver overrasket, eller lærer noget nyt...

1 – Tåretrug (indhak under øjnene)

Både kvinder og mænd får et tyndere fedtlag i ansigtet med alderen. Og et af de første steder, det bliver tydeligt, er under øjnene. Her kan der nemlig komme en lille fordybning. Samtidigt bliver de fine vener mere tydelige, hvilket gør, at mange også oplever, at de får mørke rander, når de bliver "ældre". Det kan medføre at du ser træt ud, selvom du slet ikke er det. Fænomenet kaldes “tåretrug”, og kan i mange tilfælde afhjælpes ved at sprøjte en lille smule filler ind i området ved øjnene, så man igen får en frisk udstråling.


2 – Kindben

Med alderen mister du volume i ansigtet - primært fedt, faktisk. Og du vil opleve, at din hud mangler styrke, fylde og spændstighed. Det kommer til at ske for os alle - dog nogle før end andre. Især i området omkring kinderne. Men ved at injicere filler ind langs kindbenene, genskaber vi de ungdommelige høje kindben, som samtidig bidrager til et (mindre) løft af området omkring næsefløjen.

Her har man nemlig ofte en linje, som med alderen kan blive meget dyb og give et "bulldog"-lignende udseende (undskyld udtrykket), som de færreste er glade for. Når vi løfter kinderne, reduceres denne linje, og hele ansigtet kommer til at se diskret yngre og friskere ud.


3 – Nasolabial (linje fra næse til mund)

Den linje, som går fra næse til mund, kaldes de nasolabiale linjer. De er helt naturlige, men de kan med alderen blive så dybe, at man selv i afslappet tilstand, kan se vred og træt ud. En lille smulle filler i dette område kan virkelig give et flot løft. Mange af mine kunder (kvinder såvel som mænd) er super glade for denne behandling.4 – Rygerynker (linjer langs mundkanten)

Rygerynkerne (også kaldet noget så smukt som “hønserøv”) ses både hos rygere og ikke-rygere. Det er betegnelsen for de rynker, der stråler ud fra læbekanten hele vejen rundt om munden. Og de kan give et tørt og endda anstrengt look. For ikke at nævne, et ældende udseende. Derfor er der også mange, især kvinder, der er super glade for at blive hjulpet af med disse linjer.


5 – Næseryg

Jeg oplever mange, der er kede af deres næse og overvejer en mindre næseoperation. Men hvad rigtig mange ikke ved, er at man faktisk kan komme ret langt med fillerbehandling, så man kan undgå at blive skåret i. Man kan både justere en kroget næse, et skihop og en skæv næse.


6 – Hage

Ligesom med næsen, kan man opnå virkelig fine resultater med forstørrelse af hagen med filler. Faktisk vil jeg vove at påstå at resultatet med filler ser og føles mere naturligt sammenlignet med et implantat - det er blot min vurdering.7 – Kæbelinje

En smuk og skarp kæbelinje har altid været eftertragtet - men der er især fokus på det i disse selfie-tider, hvor en dobbelthage er meget nem at spotte. Her kan filler anvendes for at definere kæbekant, samt hele kæbelinjen. Og resultatet er ultra naturligt. Det sparer dig bare for dårlige billeder (og contouring 😆!)


8 – Tindingen

Jeg ved, det lyder mærkværdigt! Hvad skulle filler i tinding dog gøre godt for. Det skal jeg fortælle dig: Ved at anvende filler i tindingen kan man opnå et mere "åbent" og opløftet udseende. Det er oftest et område, jeg behandler i kombination med kindbensløft, da disse to behandlinger til sammen virkelig gør underværker.


9 – Mundvige

Munde er fra naturens side meget forskellige. Munde er også rigtig vigtige, når vi aflæser kropssprog – og her er en nedadvendt mundvige en topscorer, hvis man skal tegne et surt ansigt. Men heldigvis kan vi med lidt filler løfte mundvigene, så de ikke længere hænger nedad. Og dette kan gøre en stor forskel i det samlede førstehåndsindtryk af dit ansigt. For ej at glemme, får dig til at se meget friskere ud.


10 – Læber

Flade læber, små læber, asymetriske læber, skæve læber. Læber kommer i alle størrelser og former - hvilket er charmerende. Når vi behandler læber hos Cosmo med filler, så sker det derfor altid med respekt for læbernes oprindelige form. Vi elsker de naturlige resultater, hvor læberne blot får tilføjet lidt fylde og bliver mere harmoniske – uden at gå på kompromis med det naturlige look.


Skal vi kigge på DIT ansigt sammen?

Lige nu sidder mine kollegaer og jeg klar til at konsultere dig. Med udgangspunkt i dit ansigt og dine ønsker, laver vi en uforpligtende plan og et prisoverslag for din fillerbehandling.

Du kan
booke din konsultation online eller ringe til os på 3539 4400, så hjælper vi dig med at finde en tid.

Hav en dejlig dag,

Med Venlig Hilsen,

Kamilla
Kosmetisk Sygeplejerske og specialist i filler og Botox
Cosmo Laser - København

PS. kunne du tænke dig at få rabat på alle behandlinger (undtaget permanent hårfjerning og fire & Ice) hele året rundt? Så tilmeld dig MyCosmo lige her og spar 25 % præcis, når det passer dit behov!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.