Nanna har fundet mening i arbejdslivet ved at kombinere to forskellige jobs

Nanna har fundet mening i arbejdslivet ved at kombinere to forskellige jobs

To dage om ugen arbejder Nanna Bjerre som kosmetisk sygeplejerske hos Cosmo Laser, men hver fredag bytter hun den hvide kittel ud med noget lidt mere sjovt og festligt tøj og spreder god stemning på Herlev Børnehospital som Kreahelt for Børneulykkesfonden.

I 2018 startede Nanna Bjerre som både receptionist og kosmetisk sygeplejerske hos Cosmo Laser. Hun blev løbende uddannet i behandlingerne, og i dag laver hun alt fra permanent hårfjerning til injektionsbehandlinger som Botox, filler m.m.

Nanna har altid haft en interesse for hud, og hun har derfor igennem sin uddannelse til sygeplejerske valgt at tage jobs på afdelinger, hvor hun kunne lære en masse om huden. Hun har fx været på ”Afdelingen for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling” på Rigshospitalet, hvor hun bl.a. fik en masse viden om vævet i huden, som hun også bruger i dag i sit arbejde som kosmetiske sygeplejerske.

Udover at have interesse for huden har det også altid ligget Nanna naturligt at yde omsorg og pleje for dem omkring hende. Derfor lå det også lige til højrebenet at tage et job som handikaphjælper under uddannelsen til sygeplejerske.

Nanna savnede omsorgs- og plejegenet

Efter at Nanna blev mor, kunne hun mærke, at hun savnede at arbejde med noget, der krævede mere af hendes omsorgs- og plejegen end jobbet som kosmetisk sygeplejerske gør. Selvom det job også handler om at gøre folk glade og nogle gange hjælpe dem til at få det bedre med sig selv, så var det ikke helt nok. Derfor søgte hun en stilling, som Børneulykkesfonden havde slået op, ”Kreahelt på Herlev Børnehospital”.

Hver fredag er Nanna derfor at finde på tre afdelinger på Herlev Børnehospital, hvor hun går rundt med sin kreavogn og besøger de syge børn, som ligger indlagt med både fysiske og psykiske sygdomme.

”Jeg går fx ind til børn, der skal have taget blodprøver for at lette stemningen lidt eller hvis de har haft det psykisk svært i løbet af dagen, så sidder vi og laver noget hyggeligt og kreativt sammen, og så skaber jeg den gode oplevelse på hospitalet, som også kan få tiden til at gå lidt hurtigere for dem.”

Det er børnene selv, der bestemmer hvad de skal lave, og det kan være alt fra at tegne, lege med perler, klippe/klistre, lave smykker osv. Når Nanna ikke går rundt med kreavognen, kan hun findes i Kreastuen – her kommer børnene gerne forbi, hvis de har brug for at lave noget, der kan få tankerne lidt væk fra sygdom og behandlinger.


Work-life-balance handler om frihed

”Begge jobs er faktisk meget selvstændige og kreative jobs, og det passer mig utrolig godt. For mig komplimenterer de to jobs også hinanden rigtig godt og de skaber en balance, selvom det godt kan være lidt et puslespil at få to jobs og et barn derhjemme til at gå op. Men det var det, jeg havde lyst til lige nu.”

Nanna forklarer, at work-life-balance for hende handler om at have frihed, og ikke føle sig låst i et 37-timers arbejde. Da Nannas barsel var slut, tog hun derfor også et valg om at hjemmepasse sit barn størstedelen af tiden og kun have en enkelt dag om ugen hos Cosmo. I dag arbejder Nanna mandag og torsdag og hver fjerde weekend hos Cosmo og hver fredag som kreahelt. Torsdagen er en lang 12-timers vagt, men ifølge Nanna giver det mulighed for lidt mere hverdagsfri, hvor hun kan holde sit barn hjemme eller hente tidligt.

”Jeg sætter stor pris på den forståelse og fleksibilitet, som jeg har mødt fra ledelsens side hos Cosmo. Det giver mig en arbejdsglæde at få lidt fra begge verdener, især uden, at der bliver kigget skævt til det.”

Er Cosmo Academy noget for dig?

Hvis du selv går og drømmer om at kombinere sygeplejerske-jobbet med et job som kosmetisk sygeplejerske, så er du altid velkommen til at række ud til os og høre mere om dine muligheder. Hos Cosmo Laser tilbyder vi Cosmo Academy, hvor du kan uddanne dig til kosmetisk sygeplejerske – uddannelsen tilrettelægges i høj grad efter, hvad der giver bedst mening for dig, så du kan have et arbejde på fx et hospital sideløbende.

Du kan læse meget mere om Cosmo Academy her.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.