FAQ: De 4 mest adspurgte spørgsmål om solskader

FAQ 1 – Må jeg blive behandlet, hvis jeg lige har været på ferie eller snart skal afsted?

Sommeren og feriesæsonen nærmer sig, og hvis du skal nå at få fjernet dine solskader – så skal du starte nu. Det forholder sig nemlig sådan, at du ikke må have opholdt dig i solen, været i solariet eller brugt selvbruner i 3-4 uger før din første behandling. Efter behandlingen må du hellere ikke opholde dig i solen i op til 4-8 uger og du skal i denne periode bruge solcreme på det behandlede område hver dag.

Du spørger måske dig selv, hvorfor er det vigtigt? Men det er simpelthen fordi, at når vi laserbehandler din hud så fjernes den øverste beskyttende hinde også for en stund. Det betyder, at du skal være ekstra opmærksom og passe rigtig godt på, når du færdes udenfor i solen og altid sørge for at beskytte dig med solcreme.

FAQ 2 – Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Vi anbefaler, at man får 3 behandlinger med 3-4 uger imellem, for at opnå det absolut bedste resultat.

FAQ 3 – Kan solskaderne komme tilbage efter de er blevet fjernet?

I bund og grund, ja!

MEN det afhænger meget af dine fremtidige solvaner, så derfor er det dit eget ansvar at omgås solen med forsigtighed. Lad mig forklare. Hvis man har fået solskader i huden så er de permanente. Det betyder at laseren kun fjerner synligheden af dem, men de vil stadig ligge i dvale i underhuden. Det betyder også at, hvis du ikke passer godt på, når du opholder dig i solen så kan UV strålerne aktivere solskaderne igen. Så derfor er der nogle helt basale råd som er rigtig gode at følge, for at vedligeholde det flotte resultat som laseren vil give dig.

FAQ 4 – Har du nogle gode råd til hvordan jeg forebygger at få solskader (igen)?

Selvom solen er helt fantastisk, giver os en flot glød og en masse D-vitaminer, så er solen desværre også med til at lave solskader, soleksem og forstadier til hudkræft. Vi giver dig derfor 5 simple gode råd til, hvordan du undgår solskader (hvis du ikke allerede har dem) og til hvordan du skal omgås solen, når du har været laserbehandlet for dine solskader:

1 – Undgå at blive forbrændt

2 – Undgå solen midt på dagen mellem kl. 12-15.

3 – Beskyt dig mod solen med solcreme (minimum faktor 15 på kroppen og faktor 50 i ansigtet), tøj, hat eller anden beskyttelse

4 – Undgå helt solariet

5 – Brug de rigtige produkter: Du kan bl.a. investere i produktet Clinical Super 3 Booster fra Beauté Pacifique, som gør huden 80% tykkere og mere modstandsdygtig overfor solskader. Cremen kan købes hos Cosmo til 720 kr.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.