Tænk hvis du kunne slippe for indgroede hår - Cosmo Laser

Tænk hvis du kunne slippe for indgroede hår

Ikke flere indgroede hår…

…eller irriterende røde knopper.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? (Det er det ikke 😉 )

Nysgerrig?

Så læs endeligt videre!


For i dag bliver du gjort meget klogere på, hvordan du kan slippe for indgroede hår og røde knopper i forbindelse med permanent hårfjerning på din krop (eller i dit ansigt) 🙂


Men inden jeg gør det, vil jeg først lige kort forklare hvad et indgroet hår overhovedet er, og hvad årsagen er til at det opstår.

Hvad er et indgroet hår?

Et indgroet hår er et hår, der vokser indad (dvs. nede under huden), enten fordi det ikke kan trænge op igennem huden, eller fordi det tvinges tilbage ned under huden. Dette kan føles ubehageligt og nogle vil samtidigt opleve irritation og kløe i forbindelse med de indgroede hår.


(For ikke at glemme at det heller ikke altid ser lige kønt ud).

Hvorfor opstår indgroede hår?

Både mænd og kvinder kan opleve indgroede hår, og disse kan opstå overalt på kroppen og i ansigtet. Disse opstår særligt i forbindelse med barbering eller voksning, men kan også skyldes stramtsiddende beklædning.

permanent hårfjerning

Personer med krøllet hår eller med kraftig kropsbehåring har desuden en øget tendens til at udvikle indgroede hår.

Hvordan kan jeg undgå dem?

Udover at undgå meget tætsiddende tøj i dagene efter din barbering, kan du også forebygge ved at eksfoliere din hud. Ved eksfoliering fjerner du nemlig talg, fedt, snavs og døde hudceller, der kan tilstoppe huden.

permanent hårfjerning på kroppen

Når alt dette er sagt…

…så forstår jeg hvor frustrerende det kan være at døje med indgroede hår og ikke altid lige “nemt” at undgå.

Reducér indgroede hår med laserhårfjerning

Derfor er permanent hårfjerning med laser en virkelig god løsning for mange af mine kunder, som har opnået stor glæde med behandlingen.

Se bare de flotte resultater her:


Behandling af bikinilinie


Behandling af underben


Behandling af navlelinie


Behandling af armhuler

Døjer du med indgroede hår?

Eller generel uønsket hårvækst, så start med at booke en gratis konsultation hos os. Til din gratis konsultation kan du få en personlig snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker og høre mere om, hvad permanent hårfjerning kan gøre for dig.


Denne konsultation er naturligvis helt uforpligtende og varer ca. 20 minutter.Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.