3 (simple) tips mod vintertrist hud - Cosmo Laser

3 (simple) tips mod vintertrist hud

Jeg må ærligt indrømme…

… at jeg synes, de mørkere tider og køligere temperaturer faktisk er lidt hyggelige.

Vejret er dejlig sprødt. Og måske skyldes det Corona nedlukningen, men jeg er faktisk blevet helt glad for at komme ud i naturen.

Dog kan jeg mærke, at det nemt kan gå ud over min hud – vejret altså.

Derfor er jeg ekstra obs på min hud i denne tid. Så jeg undgår, den bliver for tør, trist og kedelig.

Hvis du vil vide, hvordan jeg under det, så læs blot videre. For i dag deler jeg mine tre bedste (hjemme)tips, til hvordan du opnår en smuk og velplejet hud i denne årstid.

3 (simple) tips mod vintertrist hud

Simpel tip #1 – Fugt er ikke (altid) svaret

Selvom det mest logiske at gøre, når du døjer med tør hud, er at smøre den ind i en masse fugt. Så er det faktisk ikke altid, at det gør underværker!

For hver dag skiller din hud sig af med en masse døde hudceller, og disse kan lægge sig som et tyndt filter på huden. Og det kan få din hud til at fremstå mindre “klar” – og nærmest grålig.

Du kan komme dette til livs, ved at eksfoliere din hud 1-2 gange om ugen. Jeg anvender selv Beauté Pacifiques Clinical Super 3 Exfoliator (289 kr.) .

Jeg smører den på i badet og lader den sidde, mens jeg vasker mit hår. Det er så nemt og hurtigt, og efterlader min hud dejlig, blød og – vigtigst af alt – modtagelig for den fugt.

For ja, hele pointen ved at eksfoliere er, at jeg rent faktisk får gavn af den fugt, jeg efterfølgende påfører min hud. Jeg kan personligt anbefale Reparative Moisture Emulsion (865 kr. ) fra iS Clinical. Den er ekstremt reparerende og plejende, og er min redning – især i denne tid på året.

Simpel tip #2 – Giv din hud boksehandsker på

Frost og kulde kan være ret hård mod din hud. Og temperaturskiftet fra det varme indedørsklima til den kølige luft udenfor kan bl.a. være med til at skabe små skader i din hud i form af karsprængninger.

Men vejret kan vi desværre ikke gøre så meget ved. Til gengæld kan du klæde din hud bedre på til at kunne klare sig i denne årstid.

Der findes nemlig en creme, der kan kan gøre din hud mere modstandsdygtig overfor temperaturskiftet. Lad mig præsentere dig for Clinical Super 3 Booster (fra 720 kr) fra Beauté Pacifique – A-Vitamincremen, der virker som boksehandsker mod vinterens kulde.

For ved at styrke huden (ja, den bliver faktisk tykkere ved jævnligt brug af cremen), så kan den bedre stå imod eventuelle skader.

Simpel tip #3 Bring sommergløden tilbage

I denne mørke tid, hvor solen nærmest er ikke-eksisterende, er det lidt svært at opretholde sommergløden i huden (… medmindre du er så heldig allerede at være født med en smuk glød). Men du kan bringe den tilbage ved at anvende en let selvbruner.Ja, selvbruner. Det lyder skræmmende, men det behøver det slet ikke at være. Der findes nemlig utrolig mange varianter efterhånden, og hvis du vælger en selvbruner, der gradvist bygges op, kan du ikke komme galt afsted.

Det synes jeg desuden, giver det mest naturlige resultat. Det frisker dig blot op, uden at nogen opdager, at du har “snydt”.

Bonus: Du kan optimere din glød med en Revive Skin Booster injektions behandling. Behandlingen skaber ungdommelig glød ved hjælp af intensiv fugt og en let fylde, og forebygger fremkomsten af tidlige alderstegn.

Kickstart med en Fire & Ice behandling

Hvis du gerne vil give din vinterpleje en kickstart – eller bare lige har lyst til at give din hud lidt ekstra kærlighed – så kan jeg virkelig anbefale dig et forløb med vores fantastiske Hollywood-ansigtsbehandling: Fire & Ice.

Frugtsyrebehandlingen genopbygger medtaget hud og sætter gang i nogle reparerende processer i din hud, der virker UTROLIG opfriskende på huden.

Ansigtsbehandlingen har til formål at:

  • Reducere fine linjer
  • Fremme cellefornyelsen
  • Genopbygge og styrke din medtaget hud
  • Forbedre akne og uren hud
  • Minimerer porer
  • Reducerer hyperpigmentering og solskader
  • ​Give dig en glattere hud med en fornyet glød

Fire & Ice har den bedste effekt, hvis du får 3 behandlinger med 14-21 dages mellemrum – altså det vi kalder et kurforløb.

Ha’ en dejlig dag!

De bedste hilsner,

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.