Træt af tør hud? Sådan får du en gennemfugtet hud - Cosmo Laser

Træt af tør hud? Sådan får du en gennemfugtet hud

“Min hud føles SÅ tør, selvom jeg fugter den!”

Lyder det bekendt? Så kan der være en årsag til det. Og løsningen er IKKE at smørre et endnu tykkere lag creme på din hud.

Næh nej, det handler istedet om at fjerne noget fra din hudoverflade.

Læs videre og lad mig afsløre hvordan du kommer tør hud til livs.

Tør hud har ikke kun brug for fugt

Tør hud har i høj grad brug for at blive eksfolieret. For uden eksfoliering får huden ikke gavn af de fugtgivende cremer, vi smører på. Læs med og lad mig lige gøre dig lidt klogere på emnet.

I løbet af dagen afskiller vores hud nemlig en masse små hudceller (dem som du sikkert kender som “døde hudceller”).

Og nogle af dem sætter sig fast på din huds overflade, og danner en slags “hinde” henover din hud.

Fire & Ice ansigtsbehandling

Det får huden til at føles tør, ujævn og trist, så du får lyst til at at smøre endnu et lag af din dyre serum og creme på. Men det er nærmest umuligt for din hudpleje, at trænge ned igennem din hud pga. barrieren af de døde hudceller.

Din hud skal altså have lidt hjælp til at komme af med de døde hudceller. Det er derfor, at du sikkert har hørt, at du skal huske at eksfoliere (eller “peele” som det også kaldes) din hud 1-2 gange ugentligt.

FIRE. AND. ICE.

Vores populære fugt- og frugtsyrebehandling, Fire & Ice, giver din hud en masse energi og udstråling.

Udover at minimere porer og generelt genopbygge medtaget hud, giver den dig en mere ensartet og glat hudoverflade, som føles mere gennemfugtet.

I løbet af et forløb á 3 behandlinger med 14 dages mellemrum, vil du også opleve en gradvis forbedring i din huds evne til at absorbere den fugt og hudpleje, du anvender.

Så hvis du f.eks. døjer med en tør hud, vil du i løbet af et kurforløb bemærke en mere gennemfugtet hud, og en glød, du aldrig før har oplevet.

Sådan virker Fire & Ice behandlingen

Step 1.
Først afrenses din og bliver gjort klar til at modtage de terapeutiske masker og efterfølgende plejende produkter.

Step 2.
Du starter med at få ‘fire’ masken på – den kraftfulde Intensive Resurfacing Masque fra iS Clinical. Denne føles varm på huden (deraf navnet ‘fire’).
Det er denne maske, der effektivt fjerner alle de døde hudceller fra hudoverfladen.

Derudover igangsætter masken en række gavnlige processer i din hud – bl.a. cellefornyelse og produktion af kollagen og elastin, som er med til at holde din hud ungdommelig og fast.

BONUS: Mens masken får lov til at virke, tilbydes du en afslappende hovedbundsmassage (og hvem siger nej til sådan én?).

Step 3.
‘Fire’-masken renses af med Cleansing Complex fra iS Clinical, som er en fugtgivende, ekstremt beroligende og pH-neutral rensegelé, alle vi Cosmo-piger selv bruger hvér dag.

Step 4.
Så er det tid til den lindrende ‘ice’-maske. Rejuvenating Masque, som masken hedder, beroliger, fugter og ‘nedkøler’ (deraf navnet ‘ice’) din hud med hjælp fra aloe-vera og andre planteekstrakter.

Step 5.
Behandlingen afsluttes med cremer og sera fra iS CLINICAL, som specifikt bliver udvalgt til din hud.

Egnet til alle hudtyper og gravide

Og det bedste ved den fantastiske Fire & Ice behandling er, at den er 100% parabene- og parfumefri. Den er samtidigt egnet til alle hudtyper, lige fra helt tør til den mere urene hud.

IS Clinical’s produkter består af en kombination af et lægemiddel og hudplejeprodukt, som naturligvis er evidensbaserede og klinisk testede.


Håber du har en dejlig dag,

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.