Kourtney Kardashian anbefaler Pro-Heal Serum

Kourtney Kardashian anbefaler Pro-Heal Serum

A multitasking product!

Kourtney Kardashian, kendt fra Keeping up with the Kardashian, har skrevet om iS Clinical’s Pro-Heal Serum Advance i hendes magasin: Poosh.

”OK, let’s talk about a multitasking product. Yes, iS Clinical’s Pro-Heal Serum comes with a pricey tag, but that’s because it works.”

… Og vi kunne ikke være mere enige 🙌 For det ér et multitasking produkt, som er behjælpelig med mere end blot én ting for din hud.

Se bare her 👇

Pro-Heal - kort fortalt:

Pro-Heal Serum er spækket op med C-vitamin, zink og olivenbladekstrakt, hvilket reducerer både inflammation, irritation og infektioner i huden samt hjælper på sårheling og udbrud i form af fx uren hud.

Har du tendens til diffus rødme og rosacea? Eller kæmper du med udbrud i perioder? Så er Pro-Heal nok det, som vi vil kalde et must-have produkt! Pro-Heal Serum giver nemlig tydelige resultater allerede efter kort tids brug, og kliniske studier har understøttet, at produktet kan anvendes til behandling af bl.a. rødme og rosacea.

Og hvorfor er C-vitamin egentlig godt for huden?

Ligesom Pro-Heal Serum, er C-vitamin også en multitasker, da det er godt for meget! C-vitamin går ind og booster din glød i huden, giver dig en mere ensartet hudtone og reducerer pigmentforandringer, da det indeholder en masse antioxidanter, som beskytter huden.

Vi vil derfor anbefale dig at implementere produkter, der indeholder C-vitamin i din hudpleje, hvis du drømmer om en flot hud, som skal holde sig smuk i så lang tid som mulig ☺️

Pro-Heal Serum findes i to størrelser – 15 ml (900 kr.) og 30 ml (1.520 kr.), og kan købes i alle Cosmo Lasers klinikker.

Spar penge med MyCosmo

Med et MyCosmo-medlemskab får du adgang til en række lækre fordele!

For udover at spare 25 % på alle* vores behandlinger, så får du også 10 % på alle de produkter, vi forhandler - og en gratis gave hver 6. måned 🤩

Vil du vide mere om MyCosmo? Så læs med her.

*MyCosmo gælder ikke på permanent hårfjerning og Fire & Ice.

Ha' det fantastisk til vi ses! 🤍

Malou, kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.