Kourtney Kardashian anbefaler Pro-Heal Serum

Kourtney Kardashian anbefaler Pro-Heal Serum

A multitasking product!

Kourtney Kardashian, kendt fra Keeping up with the Kardashian, har skrevet om iS Clinical’s Pro-Heal Serum Advance i hendes magasin: Poosh.

”OK, let’s talk about a multitasking product. Yes, iS Clinical’s Pro-Heal Serum comes with a pricey tag, but that’s because it works.”

… Og vi kunne ikke være mere enige 🙌 For det ér et multitasking produkt, som er behjælpelig med mere end blot én ting for din hud.

Se bare her 👇

Pro-Heal - kort fortalt:

Pro-Heal Serum er spækket op med C-vitamin, zink og olivenbladekstrakt, hvilket reducerer både inflammation, irritation og infektioner i huden samt hjælper på sårheling og udbrud i form af fx uren hud.

Har du tendens til diffus rødme og rosacea? Eller kæmper du med udbrud i perioder? Så er Pro-Heal nok det, som vi vil kalde et must-have produkt! Pro-Heal Serum giver nemlig tydelige resultater allerede efter kort tids brug, og kliniske studier har understøttet, at produktet kan anvendes til behandling af bl.a. rødme og rosacea.

Og hvorfor er C-vitamin egentlig godt for huden?

Ligesom Pro-Heal Serum, er C-vitamin også en multitasker, da det er godt for meget! C-vitamin går ind og booster din glød i huden, giver dig en mere ensartet hudtone og reducerer pigmentforandringer, da det indeholder en masse antioxidanter, som beskytter huden.

Vi vil derfor anbefale dig at implementere produkter, der indeholder C-vitamin i din hudpleje, hvis du drømmer om en flot hud, som skal holde sig smuk i så lang tid som mulig ☺️

Pro-Heal Serum findes i to størrelser – 15 ml (900 kr.) og 30 ml (1.520 kr.), og kan købes i alle Cosmo Lasers klinikker.

Spar penge med MyCosmo

Med et MyCosmo-medlemskab får du adgang til en række lækre fordele!

For udover at spare 25 % på alle* vores behandlinger, så får du også 10 % på alle de produkter, vi forhandler - og en gratis gave hver 6. måned 🤩

Vil du vide mere om MyCosmo? Så læs med her.

*MyCosmo gælder ikke på permanent hårfjerning og Fire & Ice.

Ha' det fantastisk til vi ses! 🤍

Malou, kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser