Sådan får du mest muligt gavn af din hudpleje. - Cosmo Laser

Sådan får du mest muligt gavn af din hudpleje.

Et vigtigt trin

Der gør, at du får mere gavn af din hudpleje

(Og din makeup sidder flottere)

Men er desværre et trin RIGTIG mange kvinder (og nogle mænd) springer over.

Kan du gætte hvad det er?

Læs videre og lad mig guide dig til den smukkeste hud. På rekordtid!

Mange af os tager vores hud for givet

Vi går op i vores tøj, tasker, mad og ja endda miljøet. Men rigtig mange af os springer over, hvor gærdet er lavest, når det kommer til vores huds velbefindende.

Men vi kender jo allesammen den famøse rutine vi alle dagligt burde udføre: RENS. FUGT. BESKYT.

Alligevel møder jeg (alt for) mange, der “nøjes” med at skylle ansigtet med vand og måske lidt sæbe i morgenbadet, og hører SÅ tit om kvinder, der sover med makeup på for de “har bestemt ikke tid (eller overskud) til at fjerne det!”

fire & ice ansigtsbehandling

Men der skal slet ikke så meget til, for at være god ved sin hud. Og det er SÅ godt givet ud, for du ved det jo godt allerede: jo mere du passer på din hud nu, jo bedre vil den holde sig ungdommelig.

Det VIGTIGE trin, som mange glemmer:

Eksfoliering. Peeling. Skrub. Kært barn har mange navne. Men fjernelse af døde hudceller er et af de mest oversete trin i folks hudplejerutiner, og et trin der har stor indflydelse på resultatet af resten af den hudpleje, de udfører.

For når de døde hudceller ikke fjernes for din huds overflade, danner de en slags hinde, som hindrer fugt og andre aktive ingredienser i at komme ned og pleje din hud.

Og som en (velfortjent) bonus vil din makeup også sidde langt flottere (og længere)

Istedet for at sætte sig i den ujævne hudoverflade.

Så skynd dig ned efter en eksfoliering i dag. Jeg kan anbefale en helt fantastisk fra Beauté Pacifique, som vi alle anvender ugentligt. Du er velkommen forbi vores klinikker og prøve den!

Fortjener din hud sommerkærlighed?


Springer du over, hvor gærdet er lavest, så vil jeg helt klart anbefale dig at prøve vores Fire & Ice fugt- og frugtsyre ansigtsbehandling. Det er en intensiv ansigtsbehandling, som hurtigt og sikkert fornyer din huds overflade. Udover at den effektivt fjerner døde hudceller, reducerer behandlingen eventuelle fine linjer, rynker og ujævnheder i din hudtone.Og det bedste er, at den samtidigt “polerer”, blødgør og fremskynder cellefornyelsen i din hud. Jeg anbefaler 3 behandlinger med 14 dages mellemrum.

Hav en dejlig søndag!

Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.