10 tip til et (naturligt) friskere udseende - Cosmo Laser

10 tip til et (naturligt) friskere udseende

Kender du det:

Du drikker en masse vand.

Du lægger (måske) en flot makeup.

Og dyrker endda noget motion.

Alligvel ser du træt ud.

Dit udseende (især dit ansigt) er som regel noget af det første andre bemærker, når de møder dig.

Men i takt med at vi ældes, forandrer vores hud sig. Den mister sin glød og vitalitet, som for mange er et tegn på sundhed og velvære. Disse tegn kan hos nogle endda komme tidligere end ventet.

I dag afslører jeg hvordan du kan opnå et friskere udseende. Allerede i dag!

8 + 2 veje til et (mere) ungdommeligt udseende

Tip #1 – Vask ansigtet. HVER aften.

Uren hud kan få dit ansigt til at synes ældre. Derfor er det vigtigt at holde ansigtet rent. Brug en mild pH-neutral cleanser. Din hud har nemlig en pH værdi på ca. 5 og har gavn af at denne balance vedligeholdes.

Tip #2 – Giv huden fugt

Ved at sørge for din hud er gennemfugtet, styrker du din huds fasthed og forebygger samtidigt mod rynker. Anvend en fugtighedscreme, selv hvis du har fedtet hud (overvej evt. en oliefri creme).

Tip #3 – Eksfoliér din hud

Døde hudceller og snavs kan lægge sig i porer, fine linjer og rynker og få din hud til at fremstå mindre frisk og klar. Hvis din hud er sart, findes der alternativer. F.eks. eksfolieringer uden “korn”.

Tip #4 – Lav muskeløvelser for ansigtet

Muskeløvelser kan øge blodcirkulationen til huden og derved forebygge fine linjer og rynker. Massér din pande og kinder i ca. 10 sekunder og lav en bevægelse som når du tygger tyggegummi indtil du kan mærke dine muskler arbejde omkring mund og kæbe.

Tip #5 – Spis en “hud-venlig” kost

Din kost har stor indflydelse på din hud. Spis flere orange frugter og grøntsager og flere sunde fedtstoffer som bl.a. findes i valnødder og olivenolie. Undgå mad med højt usundt fedt- og sukkerindhold, som kan bidrage til at huden ældes hurtigere.

Tip #6 – Acceptér din naturlige ældning

Et af de bedste ting ved at ældes er at vi (ofte) kender os selv bedre og har større selvtillid. Ved at omfavne dette og lade din indre skønhed skinne igennem vil du kunne opleve en større udstråling. Helt indefra.

Tip #7 – Benyt Retinol-creme

Retinol-creme er hudplejeprodukter, der indeholder A-vitamin. Disse kan forbedre hudens elasticitet og tekstur, samt reducere fremkomsten af fine linjer.

Tip #8 – Læg makeup. På den rigtige måde.

Makeup kan få dig til at se friskere (og yngre ud). Men hvis du bruger det “forkert” kan det også have den modsatte effekt. Less is more. Et godt tip er at gå efter fersken-farvede blush fremfor kolde toner.

Tip #9 – Giv de mimiske muskler ro

Hvis du har meget stærke muskler og svært ved ikke at bruge dem, kan en Botox behandling være en rigtig god løsning – hvis du gerne vil undgå især linjer i panden, rynken mellem brynene og smilerynkerne.

Tip #10 – Se friskere ud med filler

Det kan også anvendes til at skabe en forbedret hudkvalitet og ikke mindst en større glød med en fillerbehandling.


Book en gratis konsultation

Har du allerede prøvet alle ovenstående tip (i hvert fald tip 1-8) uden at opnå det ønskede resultat, så book en gratis konsultation. Her vil du få en snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker omkring dine muligheder indenfor kosmetiske behandlinger,

Din gratis konsultation varer ca. 20 minutter og er helt uforpligtende.

Ha’ en dejlig dag,

 

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

 

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.