De 13 behandlingsområder med Botox – Kender du dem alle? - Cosmo Laser

De 13 behandlingsområder med Botox – Kender du dem alle?

Fan eller ej, så kan vi ikke komme udenom, at Botox er en effektiv behandling mod rynker. Eller rettere: mod et træt og surt udseende. For det er derfor, de fleste vælger at få behandlingen.

Alligevel møder jeg stadig mange, der endnu ikke helt ved, hvad man kan gøre med dette "kontroversielle" præparat. Og det er ikke kun min famille og venner, der er i tvivl. Det gælder nemlig i høj grad også mine kunder, som allerede får udført Botox.

Derfor har jeg dedikeret dagens indhold til at fortælle om, hvilke behandlingsområder og muligheder der er med en Botox behandling.

Læs videre og lad dig blive guidet i (…og muligvis chokeret eller overrasket over), hvad Botox kan gøre for dig.

De 13 områder, der behandles med Botox

Område #1: Bekymringsrynke

bekymringsrynke-behandling


Har du tendens til altid at knibe brynene sammen? Så er der stor sandsynlighed for, at du har to linjer mellem brynene – også kaldet bekymringsrynken. Mange af mine kunder er især kede af denne rynke, da de føler, at de dagligt går rundt og ser vrede ud.

Denne rynke kan reduceres med Botox, som samtidigt kan være med til at forebygge, at rynkerne på sigt bliver dybere. Den får nemlig musklen i området til at slappe af, så du ikke fortsat går og kniber brynene sammen.


Område #2: Smilerynker (kragetæer)

Som med alt mimik, så dannes der typisk flest rynker i de områder i ansigtet, vi bruger mest. Så hvis du har linjer i ydrekanten af øjnene – smilerynker, også kaldet for ‘kragetæer’, så er du sikkert typen, der smiler og griner meget (hvilket er helt fantastisk). Men hvis du ikke synes, at alle linjerne, som sætter sig permanent i dette område, er lige pæne, så kan de reduceres med Botox. Bare rolig, du kan sagens grine videre og lade smilet nå helt op til dine øjne alligevel, selv om dine smilerynker reduceres.

Område #3: Panderynker

pandelinjer-behandling


Med alderen bliver de vandrette linjer i panden mere tydelige – især hvis du har en meget kraftig muskel eller hvis du får meget sol. Heldigvis kan du, ved hjælp af Botox, reducere disse panderynker uden at gå på kompromis med dit naturlige udtryk. Vidste du, at der faktisk er ret mange mænd, der vælger at få denne behandling?


Område #4: Tyggemusklen / Masseter

Har du brede kæber, og ønsker et smallere og mere feminint udtryk, så kan du faktisk ved hjælp af Botox skabe et smallere kæbeparti. Botox går nemlig ind, og får dine kæbemuskler til at slappe af og derved få kæbelinjen til at synes mindre markant. Det er faktisk ret vildt!

Tip: Ønsker man et hjerteformet ansigt, kan denne behandling suppleres med et kindbensløft med filler. Det er super flot!

Område #5: Mundvige

Nedadgående mundvige er, udover bekymringsrynken, det område, som gør, at vi ufrivilligt ser misfornøjet ud. Dette generer rigtig mange af mine kunder, da de oplever at andre mennesker spørger ”er du okay?” eller “er du sur?”. Det kan altså godt være frustrerende, hvis man er glad af sind. Du kan få behandlet dine nedadgående mundvige med Botox, så du kan udstråle netop det, du føler indvendigt og ikke er påtvunget at se utilfreds ud.


Område #6: Øjenbrynsløft

Går du rundt med tunge bryn, og føler, at du ser træt ud, så kan du få løftet dine øjenbryn lidt ved brug af Botox. Du kender sikkert til den kirurgiske behandling, hvor man fjerner slap hud fra øjenlåget, for at se mere frisk og “vågen” ud. Botox er ikke nogen kirurgisk behandling, men kan give et øjenbrynsløft, så du får et friskere look. Mange kan udskyde deres øjenlågsoperation et par år ved hjælp af Botox.

Område #7: “Bunny lines” – Rynker på næsen

‘Bunny lines’ er små linjer på næsen, som opstår, hvis du har tendens til at rynke meget på næsen. Personligt synes jeg, disse rynker er super charmerende, men hvis du er af anden overbevisning, kan du få dem reduceret ved brug af Botox.

Område #8: Gummy smile

gummy-smile-foer-efter


Gummy smile’ er, som navnet angiver, et smil, der eksponerer tandkødet. Det er ikke alle, som synes, det er charmerende at eksponere deres tandkød, hver gang de smiler. Hvis du har den følelse, så kan du nemt og hurtigt få det justeret med Botox. Det får nemlig musklen til at slappe af i overlæben og skaber derved et tandkødsfrit smil.

Område #9: Hagekløft el. nobret hage

Med tiden forsvinder knoglemassen i hagen, og det gør at hagen begynder at vende opad. Og det medfører til, at ansigtet mister sin V-Shape, og ansigtet "kortnes". Denne behandling får hageområdet til at falde "på plads" igen, og virker derved foryngende.


nobret-hage-luisa


Område #10: Rygerynker


lip-flip-laebe-loeft

Område #12: Kæbeløft

Botox kan også anvendes til at skabe et løft af hele kæbepartiet. Dette opnåes ved at anvende Botox i 3 punkter i hage og kæbelinjen, som afhjælper "hamsterkinder". Denne behandling udføres altid i kombination med Botox i halsbåndene.

Område #13: Kraftige halsbånd / Platysma

platysma-rynkebehandling


I forlængende af ovenstående kæbeløft med Botox, behandler vi også kraftige halsbånd med Botox for at modvirke at disse trækker kæbepartiet nedad. Denne behandling udføres altid i kombination med kæbeløft med Botox.

Priser på Botox

Nu har du lært om de forskellige områder, hvor man kan få lavet Botox. Da der netop er så mange forskellige områder, afhænger prisen på behandlingen af, hvor du ønsker at få lavet den henne. Du kan se alle vores Botox priser lige her.

Book en gratis konsultation

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad (og om) Botox kan gøre noget for dig, så start med at booke en gratis konsultation i dag. Din konsultation er helt uforpligtende og udføres altid af en af vores klinikansvarlige læger. Bemærk blot, at du har 48 timers betænkningstid, før din første behandling må finde sted. Så book din konsultation i god tid her.


Med venlig hilsen,
Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske

kamilla-kosmetisk-sygeplejerske

PS. Få 25% rabat på Botox med MyCosmo. Hele året - når det passer dig! Bliv medlem af MyCosmo her.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.