Bag om kunden: Signe, 36 år, forfatter

Siden jeg i sidste uge skrev lidt omkring vores 3-i-1 hudforyngelse, har jeg modtaget mange henvendelser fra kunder, der gerne vil høre mere omkring behandlingen.

Derfor har jeg taget fat i en af mine kunder, som er i et behandlingsforløb med denne fantastiske 3-trins behandling, som heldigvis har givet mig lov til at interviewe hende omkring hendes tanker om hele forløbet med 3-i-1 hudforyngelse.

Hvis du overvejer at gøre noget ekstra for at holde din hud pæn og ung, så læs videre og hør hvad Signe havde at fortælle om denne hudforyngende 3-i-1 behandling.

Hvad fik dig til at vælge at få udført 3-i-1 hudforyngelse?

Jeg er nået en alder nu, hvor min hud bare er kommet til at se ældre ud. Jeg har både lidt solskader, fine linjer og er tilmed begyndt at få lidt karsprængninger , som jeg har fået af vind og vejr. Dette er ikke sket fra den ene dag til den anden, men er kommet snigende og jeg bemærker det nu i en alder af 36.

Og jeg kunne egentligt godt tænke mig at kunne gå uden makeup, fordi jeg for engangs skyld ikke har urenheder og akneudbrud i ansigtet, som jeg døjede med i mine yngre år. Nu har jeg endeligt fået en pæn hud, fordi jeg er ”moden” uden at være gammel, men nu oplever jeg så bare ujævnhederne på en anden måde.

Jeg valgte at få udført 3-i-1 hudforyngelse, fordi jeg gerne vil booste min hud og hjælpe den i gang til at blive pænere og finere. Og så synes jeg personligt også, at der er en tilfredsstillelse i at kunne sige, at jeg har gjort, hvad jeg kunne for at passe og pleje min hud, mens jeg stadig er ung, så den ældes yndefuldt.

Hvor langt er du i dit behandlingsforløb?

Jeg har fået udført 2 behandlinger og skal have min tredje om ca. 3 uger. I samarbejde med min behandler har fået lagt et behandlingsforløb af tre behandlinger, da dette passede bedst til min huds behov.

Har du bemærket nogen forskel, siden du startede dit forløb?

Helt klart! Jeg synes, min hud ser meget mere velplejet ud. På den måde, at den er blevet meget mere ensartet og jævn. Og jeg synes, jeg ser mere frisk og ”levende” ud og har også fået dette at vide af mine veninder – og det var faktisk på en dag, hvor jeg ikke havde makeup på. Før følte jeg min hud så sådan lidt grumset ud, hvis man kan sige det.

Jeg er dog ikke færdig med mine behandlinger og glæder mig til at se det helt endelige resultat efter min tredje behandling om få uger. For jeg ved at behandlingerne sætter en proces i gang, som arbejder i huden over tid.

Supplerer du behandlingen med andre behandlinger?

Jeg har i mange år været meget begejstret for jeres Fire & Ice ansigtsbehandling, som jeg stadig supplerer med – især i de mørke vintertider, hvor min hud bliver ekstremt trist og mangler glød og udstråling. Den giver min hud den smukkeste glød og hjælper med at holde den pæn og fri for urenheder, som jeg førhen har døjet lidt med.

Og så passer og plejer jeg selv min hud hjemmefra. Jeg bruger få, men gode, produkter for at holde min hud pæn i længere tid. Om dagen bruger jeg Super Serum med Extreme Protect 30 solcreme og om natten bruger jeg Poly-Vitamin Serum med Reparative Moisture Emulsion ovenpå. Alt sammen fra iS Clinical. Og så har jeg også fået Botox i bekymringsrynken mellem mine bryn, da denne rynke fik mig til at se ældre og faktisk lidt sur ud.

Ville du anbefale 3-i-1 hudforyngelse til andre?

Jeg har anbefalet behandlingen til de af mine veninder, som døjer med de samme ting i deres hud som mig. Og min mand, som normalt ikke er til skønhedsritualer, overvejer faktisk selv behandlingen nu, for han kan se, at det er en temmelig harmløs behandling, som virkelig har gjort en forskel for min hud. Det synes jeg er lidt fedt.

Nysgerrig omkring 3-i-1 hudforyngelse?

Book en gratis og HELT uforpligtende konsultation

Føler du, ligesom Signe, at din hud trænger til en kærlig hånd, så book en gratis konsultation i 3-i-1 Hudforyngelse og få din hud vurderet af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 minutter og her kan du stille alle dine spørgsmål og få forventningsafstemt behandlingsforløbet sammen med din behandler.

Du kan booke din konsultation online. Eller ved at ringe på tlf. 35394400, hvis det er nemmere for dig, og få hjælp til din booking. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Hav det dejligt sålænge,

Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.