Bag om kunden: Malene, 30 år, journalist - Cosmo Laser

Kundehistorie: Malene, 30 år, journalist

Vores behandlinger hjælper mange mennesker

…med alle forskellige behov. Men jeg bliver ofte stillet en del spørgsmål omkring, hvordan de forskellige behandlinger forløber sig, hvordan resultaterne bliver og om det eventuelt er noget for dem.

Derfor er vi hos Cosmo begyndt at lave nogle serier af interviews med vores kunder, som fortæller om hele deres oplevelse med de forskellige behandlinger. Dette har du sikkert allerede bemærket, hvis du er fast læser. På denne måde håber vi, at du meget bedre kan få en idé om, hvilke behandlinger, der kunne være relevante for dig.

I dag handler temaet om karsprængningsfjernelse i ansigtet , og jeg har fået lov til at interviewe Malene, som er kunde hos Cosmo, som fortæller omkring hele sit forløb.

Malene om karsprængningsfjernelse

Hvorfor valgte du at få fjernet dine karsprængninger?

Det var fordi, jeg havde fået en karsprængning, der var blevet ret tydelig. Den lå lige under øjet ved siden af næsen og den kom lidt ud af det blå. En helt rund en, der lidt lignede et påbegyndene modermærke. Den irriterede mig helt vildt!

Selvom jeg ikke synes, den var voldsom, og andre ikke virkede til at bemærke den, så irriterede den bare mig. Jeg har mange fregner og skønhedspletter og er generelt meget prikket at se på. Så jeg følte, at det blev lidt for meget med en stor rund karsprængning også.

Og så vidste jeg, at man kunne få dem fjernet og tænkte: “hvorfor ikke gøre noget ved det!?” – når det nu ikke er nogen voldsommere behandling, end det er.

Billede af Malene’s hud – før behandling

Hvor mange behandlinger har du fået?

Jeg har fået to behandlinger. Efter den første behandling var det allerede ret effektivt og nærmest halveret. Og så fik jeg også fjernet nogle af de blodsprængninger jeg havde, lige ved næseborene, nu hvor jeg alligeve var der. Og så havde jeg nogle enkelte andre steder – på kinderne.

Det var meningen, at jeg skulle have 3 behandlinger, men jeg har åbenbart responderet ret hurtigt og hodt på behandlingerne, så det har faktisk været nok med de 2 behandlinger. Det er nu lidt over 1 år siden, jeg fik min sidste behandling, og min store runde karsprængning under øjet er fortsat ikke til at få øje på.

Hvordan har dit forløb været?

Jeg synes, mit forløb har været godt og jeg er overall meget tilfreds. Selve forløbet gik helt fint, og jeg oplevede hverken sår eller rødme efterfølgende – der var egentligt ikke rigtigt noget at se. Jeg var bare lidt varm i huden, men når det havde lagt sig, så var min hud tilbage til at være sig selv igen.

Selve behandlingen gør jo lidt ondt, men værre er det ikke. Når du ikke skal have lavet vildt meget, er det bestemt til at holde ud og helt klart den meget kortvarige smerte værd.

Er du glad for resultatet?

Ja, jeg er meget glad. Den jeg kom ind for at få fjernet er ikke kommet igen, og det er rart at min hud er mere ensartet at se på. Der er nogle få små ved næseborene, der er kommet tilbage, men min hud er vist også ret sart.

Desuden har jeg været meget i solen det sidste års tid. Jeg har bl.a. arbejdet i udlandet i et par måneder efter min sidste behandling og så havde vi jo en virkelig god sommer sidste år. Så selvom jeg har brugt en god beskyttende solcreme, tænker jeg, at det godt kan have været årsagen til at nogle af de mindre er kommet tilbage.


Billede af Malene’s hud – efter behandling

Er du blevet mere opmærksom på at forebygge nu?

Hmm, det ved jeg faktisk ikke rigtigt, om jeg er. Generelt passer jeg ret godt på min hud, for jeg er 30 og ved, at den skal plejes. Så jeg bruger solcreme og plejer mit ansigt med gode cremer.

Men jeg tænker ikke rigtigt over det med karsprængninger, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg passer kun på ikke at få for meget sol og kulde, men jeg kunne godt passe bedre på den.

Hvilken betydning har resultatet haft for dig?

Jeg har været rigtig glad for at få det fjernet, og jeg ville gøre det igen, hvis jeg fik sådan en lille plet igen. Det bruger jeg gerne mine penge på, og især når det er sådan et lille indgreb. Det er hurtigt overstået og resultatet er blevet så pænt.

Min kæreste har karsprængninger ved næseborene, og dem synes jeg, at han skal få fjernet. For jeg synes, at hans er ret tydelige. Men han tænker nok ikke over det på samme måde, som jeg gør. Det er nok fordi, jeg selv er så glad for at have fået det gjort.

Ville du anbefale behandlingen til andre?

Ja, det ville jeg. Som sagt, har jeg anbefalet det til min kæreste. Hvis man har noget, der irriterer én, som ikke er et større indgreb, og det generet én, så synes jeg, man skal gøre noget ved det. Så jeg ville anbefale andre at få det gjort. Den jeg tog ind for at få fjernet er ikke kommet tilbage, så jeg er fuldt ud tilfreds.

Nysgerrig efter at vide mere?

Overvejer du at få fjernet en karsprængning?

Hvis du går og overvejer, at få fjernet en eller flere karsprængninger, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos mig eller en af mine kollegaer. Til konsultationen kan du stille alle dine spørgsmål og få vurderet om dine karsprængninger kan behandles.

Sammen med en af vores kosmetiske sygeplejersker vil I derefter lægge en plan for dit eventuelle forløb hos os. Konsultationen er helt personlig og vil vare ca. 20 minutter.

Du er også meget velkommen til at ringe ind på tlf. 35394400 , hvis du ønsker hjælp til din booking.

Ha’ en dejlig dag,

Kamilla
Faglig chef
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.