Bliv klar til nytårsaften hjemmefra med disse 3 trin - Cosmo Laser

Bliv klar til nytårsaften hjemmefra med disse 3 trin

Så er julen officielt (næsten) ovre…

Men der er endnu en festlig begivenhed i sigte…

Jeg håber, at du har haft en fantastisk jul og nydt denne dejlige tid med dine nærmeste.

Heldigvis er de hyggelige stunder ikke helt ovre endnu…

For på mandag er det nytårsaften (…jubiii, mere fest!) , og vi kan se frem til endnu en sjov aften i selskab med skønne mennesker (og champagne!).

“Men hvad med alle forberedelserne” , tænker du måske?

Du kan være helt rolig… For jeg er her nemlig for at aflaste dig, så du har mindst muligt at bekymre dig om med alle forberedelserne til årets fest.

Ekspert-hjælpen er på vej

Mit navn er Kimia og jeg er marketingansvarlig hos Cosmo Laser. Som tidligere makeupartist og tøjdesigner, har jeg en hel del erfaring indenfor hår, makeup og styling, og jeg vil dele mine tips med dig, så du kan blive rigitig fin hjemmefra til årets begivenhed.

Læbeforstørrelse

Jeg ved nemlig – fra en kvinde til en anden – at det ikke altid er lige let at forberede sig til større arrangementer. Der er jo så meget at skulle overveje: Kjolen skal sidde helt rigtigt, skoene skal være til at holde ud at have på, makeuppen skal holde og sørge for, at du ser frisk ud hele aftenen (..og natten) og håret må ikke kruse eller falde fladt sammen. (Tro mig, jeg taler af erfaring lige nu!).

Optakt til årets fest

Dette er del 1 af 2, og omhandler alt, hvad du kan gøre for at klargøre og forberede din hud, dit smil og dit hår inden nytårsdag på mandag.

Så læs videre, og få alle mine tips, til hvordan du nemt forbereder dig hjemmefra til det helt store nytårslook.

Bliv klar til nytåret med disse 3 trin

#1 Forbered din hud

En flot og holdbar makeup sker ikke af ren magi… Selvfølgelig har det meget at sige, om den makeup, du bruger, passer til din hud og dit behov. Men det afgørende for at opnå en flot makeup, er at din hud er glat og ensartet. Dette opnår du først og fremmest ved at eksfoliere huden og tilføre den en masse fugt.

Herinde hos Cosmo sværger vi selv til en mini “fire & ice behandling”, som vi udfører inden enhver festlig begivenhed (udføres 1-2 gange i ugen op til og én gang på selve dagen!). Denne hjemmebehandling laver vi med Beauté Pacifique’s Exfoliering , som blødgør huden og fjerner døde hudceller , hvorefter vi booster huden med IS Clinical’s Hydra Cooling Masque , som giver huden masser af lækker fugt og glød.

Læbeforstørrelse 2

Hvis du undgår at eksfoliere huden, risikerer du at makeuppen sætter sig i de døde hudceller (som ofte også bliver forvekslet med tør hud), og resultatet er en ujævn og i værste fald “kaget” ansigtsmakeup. Derudover holder en gennemfugtet hud langt bedre på makeuppen, da den derved er ’mættet’ med fugt og makeuppen derfor ikke forsvinder ind i huden.

Bonus tip: Ved at eksfoliere din hud får du også mere ud af dine dyre sera og cremer, da det samtidigt medvirker til at produkterne rent faktisk kan trænge ind i din hud. Fugt giver også din hud mere vitalitet og udstråling, som vil skinne igennem det endelige resultat. (Du kommer til at stråle som stjernerne på nattehimmelen).

#2 Forbered dit smil


Der er ikke noget som et flot, hvidt smil. Hvis du ikke er heldig at have et såkaldt “Colgate smil” fra naturens side, skal du ikke være ked af det – jeg har jo selvfølgelig også et lille trick i ærmet til dig her! Du kan nemlig lysne dine tænder nemt, hurtigt (og billigt) hjemmefra. Det eneste du skal bruge, er en halv teske natron (ja, det du bager med) , lidt æblecidereddike eller citronsaft og din tandbørste. Du kan også prøve en læbeforstørrelse med filler.


Læbeforstørrelse 3

Sådan gør du:

Hæld natron ud på en lille flad tallerken, tilføj æblecidereddiken og miks det sammen med din tandbørste. Børst dernæst dine tænder (primært de forreste) med blandingen i ca. 1 minut. Børst efter med tandpasta så du renser tænderne for den syrlige eddike eller citronsaft.

Udfør denne lille hjemmetandblegning hver dag i dagene op til nytårsdag og du vil opleve dine tænder er markant hvidere på nytårsdag!

Bonus tip: Undgå læbestifter med røde undertoner (varme), da disse vil få dine tænder til at synes gullige. Gå i stedet for en læbestift med en blå undertone (kolde), da dette vil få dine tænder til at fremstå hvidere. Bemærk, at røde læbestifter både findes med rød og blå undertone.

#3 Forbered dit hår

En flot makeup falder lidt til jorden, hvis frisuren ikke helt følger trop. Men ingen frisure er smuk, hvis selve håret er tørt og trist (især hvis du har langt – og farvet – hår!).

Som med din hud, har dit hår også stor gavn af fugt og pleje. Brug derfor en hårmaske i tørt hår, og lad denne sidde i minimum 5-20 minutter (eller længere, afhængigt af mærke) , inden du går i bad. Fordel masken fra rod til spids og også i hovedbunden, da en velplejet hovedbund modvirker skrøbelige hårstrå, der har lettere ved at knække, og bidrager generelt til et flottere fald.

Læbeforstørrelse 4

Jeg bruger selv Intense Hydrating Masque fra Moroccanoil , som sørger for, mit hår ikke knækker og holder sig glansfuldt.

Bonus tip: Hvis du ikke når i butikkerne inden nytåret, kan du også lave din egen hjemmelavede hårmaske. Bland en moden banan og 1 spiseske honning med lidt olivenolie. Hvis du ikke lige har en moden banan derhjemme, kan du bruge yoghurt, æg eller avocado istedet. Listen er lang! (…Og noget af det ulækkert, men det er fantastisk for dit hår!!). Prøv det 😉

Bliv klar – sammen med mig – på nytårsdag!

Jeg anbefaler virkelig, at du følger disse anvisninger, for med en flot hud og gennemplejet hår er du allerede kommet rigtig langt med dit nytårslook.

På søndag hører du fra mig igen, hvor jeg giver dig en guide til, hvordan du mestrer dit look på selveste dagen. Og jeg vil dele ud af små tips på selve nytårsdag på Cosmo’s instagramside , hvor du også har mulighed for at stille mig direkte spørgsmål på dagen 😉

Ønsker dig en skøn aften,


De kærligste hilsener

Kimia

Marketingansvarlig

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.