Vintertræt hud? Her er mine 5 tips, der giver dig gløden tilbage

Vi kan vist allesammen blive enige om…

at det langt om længe er blevet vinter! (Efter en meget lang og varm sommer)…

Og jeg må indrømme, at jeg faktisk synes, det er ret hyggeligt med de køligere temperature.

Desværre kan manglen på sol i de kommende måneder godt bidrage til en lidt kedelig hud..

Heldigvis har jeg listet 5 gode tips,
til hvordan du opnår større glød og udstråling i denne kolde tid.

Så hvis du døjer med vintertræt hud, så læs endelig videre…

Vintertiden bringer vintertræt hud

Her er mine fem bedste – og mest simple – tips til hvordan du kan passe godt på din hud i denne kolde tid og opnå en flot glød, selv når solen er fraværende.

Glem ikke fugten

Det siger lidt sig selv, men mange glemmer det desværre alligevel. I takt med at temperaturene falder, bliver vores hud mere og mere tør. Især når det er frost og blæsevejr. Og udover at medvirke til trist vinterhud, medvirker en tør, uplejet hud også til for tidlig ældring af huden.

Så ved at sørge for at din hud er gennemfugtet hele året rundt, (både morgen og aften) kan du opnå en langt friskere hud med mere naturlig udstråling og færre rynker. Jeg kan personligt anbefale Hydra-Intensive Cooling Masque (760 kr.) og Reparative Moisture Emulsion (865 kr. ), begge fra iS Clinical, som er meget populære – især i denne tid på året.

Få sommergløden tilbage i huden

I denne mørke tid, hvor solen gemmer sig bag skyerne, er det svært at undgå, at sommergløden falmer. Men du kan med fordel holde denne vedlige ved at smørre dit ansigt (og krop) med lidt selvbruner. Der findes utroligt mange varianter af selvbrunere, og noget til enhver smag.

Jeg anbefaler, at du benytter en mild selvbruner i vintermånederne, for at opnå et så naturligt resultat, som muligt.

Boksehandsker til din hud

Frost og kulde kan være ret hård mod din hud og kan bidrage til både tørhed, rynker samt karsprængninger. (Især når vi skiftevis går fra varme til kulde, ved at træde ind og ud af vores varme hjem eller bil og ud i den kølige luft). Vejret kan vi desværre ikke gøre så meget ved. Men du kan gøre dit, for at klæde din hud bedst muligt på til bedre at kunne klare disse vejrtilstande.

Du kan styrke din hud (altså gøre din hud tykkere) og derved gøre den mere modstandsdygtig overfor skader, ved at smøre din hud med en god A-vitamin creme. Jeg kan anbefale Clinical Super 3 Booster fra Beauté Pacifique (fra 720 kr) , som kan købes i vores klinikker på Trianglen og i City.

Det kolde gys

Endnu en god måde at opnå en friskere hud i denne vintertid, er at tage et iskoldt bad. Dette stimulerer nemlig blodcirkulationen og får karrene til at trække sig øjeblikkeligt sammen. Dermed får du mere glød og friskhed i kinderne. Ja, jeg ved godt, at det lyder mærkeligt, at bede dig gå under en kold bruser, når det allerede er så koldt udenfor. Men prøv det – det virker!

Frem med skrubben

En meget stor synder, når det kommer til grå og trist vinterhud, er de døde hudceller, der ligger på hudens overflade.

Hver dag skiller vores hud sig af med en masse døde hudceller, i takt med at den danner nye. Og alle disse døde hudceller, kan ikke altid forlade hudens overflade af sig selv og lægger sig som et tyndt filter på huden. Dette får huden til at fremstå mindre klar – nærmest grålig.

For at komme dette til livs, er det vigtigt, at du sørger for at eksfoliere (skrubbe eller peele) din hud 1-2 gange om ugen. Dette fjerner de døde hudceller, hvilket gør din hun finere og glattere, samt bringer mere glød og udstråling frem i din hud. Du kan bruge alt fra alverdens ansigtsskrubs til kemiske peels og tonics til at fjerne de døde hudceller fra din hud.

Trænger din vintertrætte hud til et boost?


Så kan vi hjælpe dig! Vi tilbyder en fantastisk ansigtsbehandling, ved navn Fire & Ice , som går ind og giver din hud den flotteste glød, udstråling og en finere hudoverflade. Behandlingen er bl.a. med til at genopbygge medtaget hud og virker utroligt opfriskende på huden.


Hav en dejlig dag!

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.