Hvad er hyaluronsyre?

Ved du, hvad nøgleordet for at få en friskere udseende?

Når du bl.a. vil opnå et friskere (og gladere) udseende.

Og en større glød og vitalitet i huden…

Svaret er hyaluronsyre.

Hvad hyaluronssyre er, og hvordan det kan være med til at give dig et friskere udseende, skal jeg fortælle dig mere om nu.

Friskere med hyaluronsyre

Hvad er hyaluronssyre?

Hyaluronssyre er et verdenskendt fugtstof, som allerede findes i din krop og i min krop.

Da dette naturlige fugtstof er ekstremt fugtbindende, findes det i et utal af cremer og sera. Men hvad rigtig mange ikke er bevidste om (og måske dette også gælder dig), er at hyaluronsyre er den primære ingrediens i filler.

Hvordan anvendes det i forbindelse med fillerbehandling?

Filler består nemlig af 98% hyaluronsyre og 2 % saltvand. Når filler injiceres i huden, “fyldes” huden ud og synes mere glat og opløftet. Filler anvendes i høj grad også til at skabe mere definition og symmetri i ansigtet.

Men dette er ikke det eneste, behandlingen gør. Pga. den store mængde fugtstof i filler, skabes der også en høj grad af fugt og glød i huden i de behandlede områder.

Hvor kan filler anvendes?

Vi behandler med filler i bl.a. kindben for at skabe naturlig definition og løft til ansigtet eller i de nedadgående mundvige og linjen fra næsekant til mund for at opnå et “gladere” og friskere udseende.

En stor del af vores kunder bruger desuden filler til at skabe mere fylde og symmetri i læberne. Og nogle benytter behandlingen til at forstørre (eller definere) kæbe- og hagepartiet, eller reducere fordybningen under øjnene.

Findes der forskellige former for filler?

Ja, det gør der! Der findes filler-versioner, som “fylder ud” og giver volumen. Disse anvendes til f.eks. kindbensløft, læbeforstørrelse og hagekorrektion.

Og så findes der finere og blødere versioner af filler, som bl.a. anvendes til at skabe et ultra-naturligt resultat, f.eks. med lidt definition af læbekanten, eller til at skabe glød, vitalitet og generelt forbedre hudkvaliteten (denne kaldes ‘Skin Booster’-behandling).

Er du blevet nysgerrig efter, hvad filler kan gøre for dig?

Så book en gratis konsultation

Er du interesseret i at høre hvordan filler kan opfriske og bringe mere definition og glød til dit udseende, så book en gratis konsultation. Her vil du få en snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker omkring dine muligheder indenfor kosmetiske behandlinger.

Din gratis konsultation er naturligvis helt uforpligtende og fungerer som et led i et trygt og sikkert behandlingsforløb, hvor bl.a. dine forventninger afstemmes med din behandler.

Book en gratis konsultation online her eller ring ind på tlf. 35394400.


Ønsker dig en dejlig aften,

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.