Vores guide til hvordan du booster OG beskytter din hud

Efter mange måneder med gråvejr og kølige temperature…

…er sommersolen for alvor kommet frem.

Det er dejligt!

Men det hårde vintervejr og manglen på D-vitaminer kan have sat sine spor i din hud (…medmindre du er en af de heldige, og har været sydpå i løbet af vinterhalvåret).

Dette kan ses på huden i form af, at den er tør i overfladen (den kan nærmest virke ru), og at den har mangel på fugt og glød. I visse tilfælde kan den næsten se grålig ud.


Med Cosmo’s Fire & Ice ansigtsbehandling kan du effektivt og skånsomt finpolere din hud, så den bliver frisk igen og klar til at stråle hele sommeren.


3 årsager til du vil ELSKE den her behandling

Fire & Ice er Cosmo’s eksklusive og effektive frugtsyrebehandling fra iS Clinical, som vi her hos Cosmo ikke kan leve uden.

Årsag #1 – Fire & Ice fjerner målrettet dine døde hudceller og forbedrer din huds struktur og udseende med en finere og mere ensartet hud. Den genopbygger og styrker simpelthen medtaget og vintertræt hud.

Årsag #2 – Du ser resultatet hurtigt! Kort efter denne magiske ansigtsbehandling vil du bemærke, at din hud har meget mere glød. Dog anbefaler vi altid en ”kur” á 3 behandlinger med 14 dages mellemrum, for at skabe det optimale boost.

Årsag #3 – Behandlingen fremmer cellefornyelsen, hvilket betyder en let opstramning af huden. Har du brug for decideret rynkereduktion, anbefaler jeg, at du supplerer med injektionsbehandlinger eller hudforyngende laserbehandlinger.

Fire & Ice behandlingen er bare fantastisk, og der er ikke andet at sige om den end; Din hud vil ELSKE den! Behanlingen kan i høj grad også anvendes af mænd, som trænger sig til et boost.

Bonustip 1: Har du tendens til uren hud eller akne, så kan du med fordel tilkøbe en effektiv dybderens, som et tillæg til frugtsyrebehandlingen.

Bonustip 2: Med din Fire & Ice får du større gavn af dine cremer og sera, som du bruger derhjemme. Huden danner dagligt nye hudceller. Hvis de døde hudceller ikke løbende fjernes, danner de en hinde på hudens overflade, som blokerer for effekten af fugt og diverse cremer. Ved at fjerne de døde hudceller, vil dine plejeprodukter bedre kunne trænge igennem din hud. Der er jo ingen grund til at købe en dyr ansigtscreme, for så ikke at få det optimale ud af den, vel?

Boost OG beskyt din hud

Med din fornyede hud er den klar til sommer. Men dette er ikke nok. Du skal selvfølgelig sørge for, at din hud også er beskyttet i solen. Husk derfor altid at smøre dit ansigt ind i solcreme, inden du begiver dig ud i solen.

Solcreme er både gavnligt for forebyggelse af for tidlig ældning af din hud og er samtidigt med til at beskytte den imod pigmentforandringer og dannelse af karsprængninger.

Hos Cosmo anbefaler vi iS Clinical’s fantastiske solcremer. Eclipse serien med faktor 30 er min favorit, da den også indeholder fugt, og derved med fordel kan bruges som en dagcreme. Spørg vores sygeplejersker i klinikken, for mere vejledning omkring solcreme.


Fortsat god dag.

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.