Ansigtsbehandlingen alle glæder sig til at få - Cosmo Laser

Ansigtsbehandlingen alle glæder sig til at få

“En skøn ansigtsbehandling. Jeg glæder mig til den næste.”

Alle elsker vores Fire & Ice ansigtsbehandling . Virkelig… ALLE!

Jeg tror aldrig, jeg har mødt en kunde, der har prøvet Fire & Ice fugt- og frugtsyrebehandlingen, og ikke elsket den.

Og det er ærlig snak!

Mange af vores kunder efterlader kommentarer i forbindelse med deres Fire and Ice behandlinger hos os (heldigvis er de positive), og i dag vil jeg dele nogle af disse med dig!

Dette siger I om Hollywood-behandlingen

“Jeg har fået fire&ice behandling x3 og er så glad for slutresultatet. Glattere og finere hud med færre mimiske rynker. Jeg er tilfreds og anbefaler gerne denne behandling.”

 

“Jeg har bl.a besøgt klinikken i forbindelse med Fire & Ice ansigtsbehandlinger, og har kun ros til de sygeplejersker, der har udført behandlingen – de er meget professionelle, informative og søde!

 

Derudover er selve ansigtsbehandlingen virkelig en kollagen booster , og man kan straks mærke virkningen af den, det er et hit. 

“Jeg har fået Fire and ice ansigts behandling og er meget tilfreds med behandlingen og servicen. 🙂 

“Jeg kom til behandling ved Cosmolaser for ca en ugens tid siden !! sikke en skøn oplevelse , man bliver mødt med smil og opmærksom med det samme man komme ind i de lyse dejlige lokaler …

…Efter en skøn ansigt behandling , hvor jeg ellers normalt godt kan være en smule skuffet , kunne jeg slet ikke sætte en finger på noget 🙂 og glæder mig bare så meget til at komme igen . Jeg skal aldrig have behandlinger andre steder end hos Cosmo , 1000 tak , kunne jeg give 10 stjerner havde gjort det.”

3 x for magisk effekt 

Fire & Ice fugt- og frugtsyrebehandlingen er ligesom en kur – bare for din hud. Så du får størst effekt af behandlingen ved at få udført 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. MEN, det er jo et frit land, så hvis du blot ønsker 1 opfølgende behandling, er det helt ok!

“Men vent nu lige et øjeblik… hvad gør behandlingen for min hud?”

Hvis du gerne vil vide lidt mere om behandlingen, så læs mit sidste indlæg her , hvor jeg trin for trin forklarer hvad den magiske ansigtsbehandling går ud på.

 

Ønsker dig en dejlig dag, min kære Cosmopolit.

 

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser