Solen er noget af det bedste!

Sol er noget af det bedste!


Det kan vi hurtigt blive enige om. Når den er fremme er vi typisk i bedre humør og hverdagen glider ligesom lidt nemmere. Men vidste du, at når du dyrker solen og får lidt farve, er det faktisk din krops måde at beskytte dig på? Din krop kæmper simpelthen for at beskytte din hud, og dine indre organer mod de skader, som f.eks. pigmentforandringer, solen påfører den. Jo lysere hud du har, jo mere “gennemsigtig” er den og jo mindre kan den tolerere solen.


Hvad er bivirkningerne ved soldyrkelse?


Selvom solen er god for mange ting, er store mængder af den utroligt skadelig for vores hud og vores helbred. Disse skader, kan efterlade en meget ujævn hudtone med diffuse skjolder og pigmentforandringer.


Hvordan ser det ud?


Pigmentforandringer er mørke pletter eller plamager i ansigtet, som primært er kommet i forbindelse af soldyrkelse. Ofte kan de medvirke til, at man føler, ens ansigt nærmest ser beskidt ud.


Sådan kan du fjerne det


Du kan få behandlet den ujævne hudtone og pigmentforandringer med laser. Hos Cosmo bruger vi IPL, som er et bredspektret lys, der bliver absorberet i hudens farve. Dette spalter de mørke pletter i mindre stykker (nærmest som et gitter), og bringer derved pletterne op til overfladen, som så stille og roligt drysser af efter nogle dage.


Du skal have været solfri i minimum 4 uger inden din behandling, og normalt skal der 3-6 behandlinger (dog oftest nærmere de 3 end de 6) til for at hudtonen bliver helt ensartet igen.

Behandlingen tager maks 40 minutter og gør ikke ondt.

Husk at pleje dit resultat

Efter behandlingen er det altafgørende, at du holder dig ude af solen for en stund. Derfor er det også ideelt at få lavet behandlingerne nu.

Med din nye fine hud, er det vigtigt, at du forebygger nye pletter ved flittigt brug af solcreme (minimum faktor 30). IS Clinical har to fantastiske solcremer i både faktor 30 og 50. De har endda én med en smule farve, så du meget passende også kan spare lidt på soldyrkingen. Du kan supplere med IS Clinical’s lightening serie, som effektivt går ind og bidrager til en lysere og mere ensartet hudtone. Priserne på lightening serien starter fra 895 kr. men solcremerne koster fra 456 kr.


For at gøre din hud stærkere, kan du med fordel benytte dig af en A-vitaminscreme, som fornyer og fortykker huden, og derved gør den mere modstandsdygtig mod pigmentforandringer. Inde hos Cosmo er vi glade for Beaute Pacique’s A-vitamin creme og Clinical Super3 Booster.


Alle produkterne forhandles hos Cosmo.

Kom ind til en gratis konsultation

Vil du gerne have, at jeg eller en af vores andre kosmetiske sygeplejersker helt gratis, kigger på din hud og giver dig en vurdering af, om denne behandling er ideel for dig, så er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation.

Det tager 20 minutter, og du lidt materiale med hjem som du kan læse videre på.

Jeg står til rådighed

Er du nysgerrig omkring behandling af ujævn hudtone? Så tøv endelig ikke med at til mig eller mine kollegaer. Vi sidder klar på 35394400 og på info@cosmolaser.dk

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.