Dette skyldes, at din hud bliver brun af solen - Cosmo Laser

Dette skyldes, at din hud bliver brun af solen

Derfor bliver du brun…

…når du tanner…

Svaret er med garanti ikke, hvad du forventer!

Så… har det undret dig, hvad der er skyld i at din hud blivere mørkere, når du tanner? Så læs med i dag og bliv klogere på hvordan solen gør dig brun.

I Danmark elsker vi solen

Vi er virkelig hurtige til at hoppe ud i solen, såsnart der bare er det mindste tegn på en skyfri himmel. Og de fleste ELSKER en smuk, solbrun hud.

Det gør jeg bestemt også. Men…

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor din hud bliver mørkere af at være i solen?

Forklaringen er muligvis chokerende for dig.

Din krop beskytter dig

Din krop er super intelligent, og gør hvad den selv kan, for at passe bedst muligt på dig – også når du ikke selv er så god til det.

Når din hud udsættes for solen, danner den pigment for at beskytte dine indre organer mod solskader. Simpelthen som en forsvarsmekaniske mod solen!

For jo mindre “gennemsigtig” huden er, jo mere modstandsdygtig er den overfor solskader.

Vildt, ikke?

Men også lidt tankevækkende. For hvis vores krop anstrenger sig så meget for at beskytte os mod solskader, burde vi så ikke selv være bedre til at hjælpe den på vej?

DERFOR er solcreme din allerbedste ven!

Har du tidligere undervurderet brugen af solbeskyttelse? Så håber jeg, at du efter i dag har en større forståelse for, hvorfor du anbefales at anvende en (god) solcreme!

Hvor god er din solcreme?

De fleste solcremer beskytter mod UVB-stråler – men ikke UVA. Begge stråler er dog skadelige for dig.

For mens UVB-strålerne kan give forbrændinger og solskader i form af ujævn hudtone, er UVA-strålerne medvirkende til tidlige alderstegn, såsom linjer og rynker.

Gå derfor efter en solcreme, som både indeholder UVA- og UVB-beskyttelse. Og med minimum faktor 30.

Bonus tip: Hvis det skal gå hurtigt om morgenen, så gå efter en solcreme med fugt og pleje. Så behøver du kun den ene creme – smart, ikke?

Jeg håber inderligt, at dagens mail har inspireret dig, til at anvende solbeskyttelse – hvér dag! 🙂

Ønsker dig en dejlig aften!

Mie,
Kosmetisk sygeplejerske og Klinikchef
Cosmo Laser

P.S. Ønsker du, at passe bedst muligt på din hud, men er i tvivl om hvordan? Så book en GRATIS konsultation og lad os vejlede dig – Helt uforpligtende!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.