Derfor elsker Sandra Fire & Ice - Cosmo Laser

Kundehistorie: Derfor elsker Sandra Fire & Ice

Tro det eller ej …

… men jeg har aldrig mødt en kunde, der har prøvet Fire & Ice behandlingen, uden at have oplevet en forbedring af sin hud.

Og det lyder måske lidt vildt. Så i dag har jeg fået lov til at interviewe Sandra, en af mine kunder, som fik sin første Fire & Ice behandling for et par år siden. Og siden er hun blevet fast tilhænger af den vidunderlige (og meget effektive) ansigtsbehandling.

Her er, hvad Sandra har at sige om Fire & Ice ansigtsbehandling.

Bag om kunden: Sandra, 32 år, projektleder

Hvad fik dig til at prøve fire & ice behandlingen?

“Jeg døjede på det tidspunkt med en del iøjenfaldende talgknopper, som generede mig ret meget. De var især på kinderne og faktisk ret store, hvis jeg selv skal sige det,” griner hun og fortsætter;

“Og jeg syntes ikke, der var noget som helst, der hjalp. Hverken cremer, masker eller at drikke mere vand. Jeg drikker generelt meget vand i løbet af dagen. Så tænkte, der skulle en specialist til.”

Hvor mange behandlinger fik du?

“Jeg blev anbefalet til at få 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. Det var vist noget med, at min hud først skulle blødes op, før vi kunne få bugt med de generende talgknopper. Så tør var min hud altså!” fortæller Sandra.

Oplevede du nogen forandring?

“Uden tvivl! Efter nogle uger bemærkede jeg, at min hud havde fået en helt anden udstråling. Og den fremstod meget blødere… og uden de der store hvide talgknopper.”

“Undervejs i mit forløb blev jeg vejledt til at anvende en særlig fugtgivende serum, som virkelig hjalp på at fremskynde processen.”

Hvorfor er du fortsat med at få behandlingen?

“Hmm… det er jeg fordi, jeg kan se hvor “normal” min hud er blevet. Så nu får jeg behandlingen med jævne mellemrum,” siger hun og smiler.

“Behandlingerne har gjort min hud klarere. Og det er som om, der nu er blevet “åbnet op” for al den glød og vitalitet, der førhen ikke kunne komme op til overfladen.”

“Min hud føles på ingen måde tør eller stram i det længere. Og så har jeg ikke fået talgknopperne tilbage. Det skyldes nok også, at jeg er fortsat med at bruge den rette hudpleje.”

De cremer, Sandra bruger, er naturligvis anbefalet til hendes individuelle behov. Under Fire & Ice behandlingen vil din behandler vejlede dig i, hvad din specifikke hud, vil have gavn af.

Som jeg indledende sagde, så har jeg kun mødt positiv feedback fra den populære Fire & Ice ansigtsbehandling. Så her får du lige et lille overblik over, hvad andre har sagt om behandlingen:

Dette siger andre kunder om Fire & Ice

“Jeg har fået fire&ice behandling x3 og er så glad for slutresultatet. Glattere og finere hud med færre mimiske rynker. Jeg er tilfreds og anbefaler gerne denne behandling.”

“Jeg har bl.a besøgt klinikken i forbindelse med Fire & Ice ansigtsbehandlinger, og… selve ansigtsbehandlingen virkelig en kollagen booster , og man kan straks mærke virkningen af den, det er et hit.

“Jeg har fået Fire and ice ansigts behandling og er meget tilfreds med behandlingen og servicen. 🙂

“…Efter en skøn ansigt behandling , hvor jeg ellers normalt godt kan være en smule skuffet , kunne jeg slet ikke sætte en finger på noget 🙂 kunne jeg give 10 stjerner havde gjort det.”

Ha’ en dejlig dag!

kosmetisk-sygeplejerske-malou-cosmo-laser

Malou

Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.