Flirter du for meget? - Cosmo Laser

Flirter du for meget?

Det er sundt at flirte!

Men for meget flirteri kan være skadeligt… Og du skal huske beskyttelse. HVÉR gang!

Flirter du for meget om sommeren? (Altså med solen 😉 )

Og husker du at beskytte dig med solcreme og hat?

Hvis ikke så er dagens mail et must read…

For selvom solen er dejlig og D-vitaminer nødvendige for os alle, så bidrager solflirteri ikke udelukkende til gode ting (især ikke for meget af den!)

Her er årsagen

Solen kan nemlig gøre skade på… ja du gættede rigtigt: din hud!

Vores varme, gule sommerven kan nemlig lave solskader på din hud i form af pigmentering, karsprængninger og for tidlig aldring. Og selvom der bliver talt meget om det i medierne og diverse sundhedsportaler, er der desværre stadig mange, der ikke helt forstår alvoren i hvor vigtigt det er med GOD solbeskyttelse.

(Og jo bedre du passer på din hud nu, jo nemmere kan vi hos Cosmo hjælpe dig med at få din fine hud tilbage).

karsprængninger

Men bare rolig…

Hvis du læser med nu, så er du højst sandsynligt interesseret i at passe mest muligt på din hud. Og hele juli måned fortæller jeg netop omkring, hvordan du bedst undgår solskader, karsprængninger og udviklingen af rynker grundet sol henover sommeren. (Samt hvad du kan gøre, hvis først skaden er sket).

Er skaden allerede sket?

Har du solskader i din hud fra tidligere somre eller solferier (eller enddu værre: solarie), så skal du ISÆR være ekstra påpasselig. For det hænger faktisk sådan sammen, at hvis din hud før har været solskadet, kan de mørke plamager og eventuelle karsprængninger hurtigere vise sig igen.

Dette kan du gøre…

Sørg derfor altid at benytte solcreme med minimum faktor 30 (gerne 50), plej din hud med masser af fugt og husk at rense den morgen OG aften. Alt dette bidrager til en mere ensartet hud og forebygger samtidigt mod for tidlig aldring.

Men selvom du gør alle disse gode ting, så kommer mange ikke udenom, at der ses skader på huden. For det kan være svært helt at undgå solen. Du kan måske allerede se tegn på dem allerede nu?

pigmentforandringer

Døjer du allerede med:

  • Små karsprængninger på kinder, næse eller hage?
  • Brune og udefinerbare plamager eller skjolder i ansigtet?
  • Fine (eller dybere) rynker f.eks. mellem brynene?

Og ønsker du ikke at tage disse med ind i efteråret? Så kan disse effektivt reduceres eller fjernes helt med laserbehandling!

Book en gratis konsultation

Hvis du ser en ændring i din hud henover sommeren, så er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation, hvor vi helt uforpligtende vil vejlede dig indenfor behandlinger mod solskader, så du kan få en mere frisk og ensartet hudtone igen.


Konsultationen tager 20 minutter og kan bookes online her eller pr. telefon på 35394400.

 

Ha' en dejlig dag!

 

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.