En diskret fornyelse af dit spejlbillede med filler

Vi gør det hver morgen!

Kigger os i spejlet

Vi gør det faktisk op til flere gange.

Vi bruger spejlet når makeuppen skal lægges, tøjet vælges, og håret sættes.

Er man kvinde, er spejlet oftest det sidste vi ser, inden vi træder ud for at erobre verdenen.

Er du glad for dit spejlbillede?

Spørger man danskerne, så svarer desværre kun halvdelen af os “ja” til dette spørgsmål. De mest selvkritiske er os kvinder.

Det er en rigtig trist udvikling, som vi desværre også oplever hos Cosmo. Mange kvinder besøger os med urealistiske forventninger til deres udseende, og hvad der anses som værende “normalt”.

ALLE er velkomne hos Cosmo, og vi har stor respekt for alle, som betror os med deres skønhedsmæssige “udfordringer” og drømme. Det er en tillid, som vi værner utrolig meget om. Spørger du mig eller mine dygtige kollegaer, så findes der ikke noget bedre end at sige pænt farvel til en kunde, som flyver ud af døren af lykke.

Ikke fordi vi har lavet en drastisk ændring i vedkommendes udseende (det gør vi nemlig ikke hos Cosmo), men fordi vi har lavet en lille “touch-up” hist og her – oftest med filler behandling. Det resulterer i, at kunden hver morgen kigger sig i spejlet og smiler.

Vi mener, at livet er for kort til ikke at have denne følelse hver dag – Mission accomplished!

Men vi er også ærlige!

For selvom vi sender mange glade kunder ud af døren efter en diskret korrektion med filler, så er der også kunder som vi fraråder denne behandling. Oftest er det fordi, at der ikke er belæg for behandling eller fordi kunden forventer et overdrevent og unaturligt resultat.

For selvom injektionsbehandlinger med filler er et lille “indgreb”, og mest af alt anses som en diskret korrektion, så skal der være et reelt behov før behandlingen foretages. Så er du ked af dybe rynker og furer, smalle læber, et indsunket ansigt, eller rander under øjnene, så vil jeg utrolig gerne invitere dig ind til en gratis og uforpligtende konsultation. Her kan du tale nærmere med mig eller en af mine andre dygtige kollegaer om dine behandlingsmuligheder. Derefter kan du altid gå hjem og tænke lidt over det.

Et diskret og smukt resultat med filler

Hos Cosmo syntes vi, at filler er et helt fantastisk produkt når man drømmer om at se dig i spejlet, med en fornyet vitalitet og et friskere udtryk.

Hvis du ikke kender filler, så er det en gel bestående af hyualuronsyre og vand som sprøjtes ind i huden med en tynd nål, hvor der er behov for at reducere rynker eller give ekstra fylde. Alt afhængig af områder holder behandlingen i 6-12 måneder.

Her ser du se de områder, du kan få behandlet med filler

Ved du allerede nu, at du gerne vil have en fillerbehandling så kan du købe behandlingen online, og bruge den når det passer dig. Køber du behandlingen uden en konsultation, så kan du altid få pengene tilbage efter din konsultation, hvis du ikke ønsker behandlingen eller der ikke er belæg for den

Ha’ en rigtig dejlig fredag

Monica

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.