Klar til at hoppe i den lårkorte lige om lidt? - Cosmo Laser

Klar til at hoppe i den lårkorte lige om lidt?

Klar til at hoppe i den lårkorte lige om lidt?

(Eller når vi nu engang bliver sluppet ud i det fri igen…)

Nej vel?

Så læs med i dag, hvor jeg giver dig mine 5 bedste tips til byens glatteste ben!

…der ikke stikker.

Sådan får du bløde ben (du har lyst til at vise frem!)

Tip #1 Forbered med tørbørstning
Første trin mod glatte ben, er at sørge for at ingen hår har sat sig fast under huden. Ved at anvende en tørbørste på dine ben, inden hårfjerningen, sørger du for at alle hårene er fremme og klar til at blive fjernet.

Tip #2 Barbér med balsam
Ja, du læste rigtigt.. Balsam er ikke kun godt for hårspidserne. Hvis du barberer dine ben, så er balsam aldeles effektivt til at blødgøre din hud, istedet for barbérgel.


Tip #3 Brug den rette skraber

Jo kraftigere hår, jo flere barberblade skal der til for et godt resultat. Så hvis du døjer med kraftig hårvækst, er de tynde engangsskrabere IKKE noget jeg vil anbefale dig…

Engangsskrabere er nemlig ikke de mest effektive – men kan tværtimod bidrage til (røde) knopper og indgroede hår, da de ikke skærer hårene skarpt over.

Tip #4 Fjern hårene fra roden
Hvis du ikke gider bruge tid på at barbere dig flere gange om ugen (eller dagen i mange af mine kunders tilfælde), så er voksning (eller epilering) et rigtig godt alternativ.

Disse hårfjerningsmetoder fjerner nemlig hårene helt nede fra roden, og gør at dine ben er bløde i en del længere tid sammenlignet med barbering. Til gengæld gør det – pænt sagt – nas…

Tip #5 Luk porerne med koldt vand
Efter din hårfjerning kan det være en god idé at skylle efter med koldt vand. Dette vil hjælpe med at lukke porerne sammen efter din hårfjerning og derved reducere chancen for (røde) knopper. Smart, ikke?

(Psst… Bonus tip til dig, der har fået nok af at fjerne hår):

Stikker dine ben, allerede en halv dag efter du har barberet dem? Eller er du bare træt af at bruge tid på at fjerne uønsket hårvækst på kroppen? Så synes jeg, du skulle overveje permanent hårfjerning.

Det kan gøre livet en del nemmere for dig! Det har i hvert fald givet mine kunder en masse frihed (og ekstra timer i døgnet).Og mindsket risikoen for at skære sig i forbindelse barberingen… (ØV altså, hvor er det også bare noget af det værste, jeg ved)!

Lad mig hjælpe dig

Book en gratis konsultation, og hør hvordan permanent hårfjerning kan hjælpe dig med at slippe for uønsket hårvækst. Din gratis konsultation er helt uforpligtende og udføres af enten mig, eller en af mine kollegaer – som alle er uddannede kosmetiske sygeplejersker.

Rigtig god dag, kære Cosmopolit

Regitze,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Du skal til en gratis konsultation, inden din første behandling. Book din gratis konsultation lige her!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.