Få smukke, friske øjne med Botox og filler

Det er et sart område…

Og eksperter siger, at du skal passe rigtig godt på det, da det er her, du får dine første fine linjer.

Jeg taler selvfølgelig om din hud omkring øjnene.

Nogle mener, at øjnene er vejen til sjælen. Om dette er sandt eller falsk, ved jeg ikke. Men jeg ved derimod, at øjnene er det område på hele vores krop, som andre kigger allermest på.

Derfor vil jeg nu fortælle dig lidt omkring, hvad du kan gøre for at passe bedst muligt på dine øjenomgivelser.

Behandling og forebyggelse af øjenpartiet

Hos Cosmo laver vi mange forskellige behandlinger, der både kan behandle og forebygge linjer og rynker, samt mørke rande omkring øjnene. Derfor har jeg gjort det nemt for dig, og lavet en lille oversigt over, hvad de forskellige behandlinger kan for dine øjenomgivelser.

Injektionsbehandlinger

Fillerbehandlinger

Tåretrug
Ved hjælp af filler kan vi minimere dine mørke rande, samt reducere fordybningen i tåretrug. Behandling af tåretrug er rigtig god, hvis du bl.a. føler, at du har såkaldt ‘panda’-øjne.

1ml. filler er nok til behandlingen, som typisk vil holde i 9-12 mdr, da det er et område, hvor filleren forbrændes langsommere. Dette er fordi at hele forbrændings- processen og restitutions-processen er langsommere omkring øjnene i forhold til andre steder, da cellefornyelsen sker hurtigere disse steder.

Botoxbehandlinger

Kragetæer
Botox kan bruges til at minimere linjerne i ydersiden af øjnene. Helt konkret opnåes dette ved at aflaste muskulaturen i området, så linjerne ikke bliver ‘provokeret’ til at sætte sig fast. Med andre ord: behandlingen medvirker, at du får reduceret brugen af musklerne i området, så på den måde er dette også en forebyggende behandling.

Brynløft
Med Botox kan man også give brynet et diskret løft. Dette kan især være behjælpeligt til at du ser mere frisk ud og er en rigtig fin løsning for dig, hvis du er begyndt at få tunge øjenlåg. Du kan nemlig udskyde en kirurgisk behandling ved at få lavet denne behandling.

Produkter

IS Clinical

I klinikken anbefaler vi altid to af vores øjencremer, når det kommer til enten trætte øjne og mørke rande, eller linjer og rynker omkring øjnene. Disse hedder Eye Complex og Youth Eye Complex.

Mørke rande
Eye Complex øjencremen har meget fokus på lysning og den lidt ‘yngre’ hud, dvs. små fine linjer og er især god, hvis du har tendens til mørke rande. Prisen er 760 kr. for 15 ml.

Fine linjer og rynker
Youth Eye Complex øjencremen giver mere fugt og har en plumbing effekt. Derved har den mere fokus på linjer, da plumbing effekten ‘løfter’ linjerne. Prisen er 930 kr. for 15 ml.

Book din gratis konsultation

Hvis du er blevet nysgerrig omkring vores behandlinger, så book en gratis og helt uforpligtende konsultation. Hvis du køber kampagnen i dag, og bliver erklæret uegnet til den ønskede behandling af en af vores kosmetiske sygeplejersker eller læger,,får du naturligvis dine penge retur.

>> Book din gratis konsultation lige nemt og hurtigt hér! Eller ring ind til klinikken på tlf. 353594400, hvis du ønsker at vi booker en tid for dig.

Hav det godt!

Mvh.
Regitze
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser


Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.